Міжнародний фестиваль духових оркестрів "Королівський лев"

Афіша - Фестивалі - Міжнародний фестиваль духових оркестрів "Королівський лев"

Афіша - Фестивалі - Міжнародний фестиваль духових оркестрів "Королівський лев"

4-6 травня 2018 р. у Львові відбудеться Третій Міжнародний фестиваль духових оркестрів та мажореток "Королівський лев".

"Ця унікальна подія приверне увагу усіх і кожного зокрема мешканця та гостя нашого міста. Адже музика звучатиме просто неба: марш-паради проходитимуть вулицями Львова, концертні програми та показові виступи мажореток у супроводі оркестрів презентуватимуться на площах", - зазначили організтори.

Основною локацією фестивалю буде район Сихів, де публіка зможе почути звуки духових оркестрів у різних мальовничих куточках цього мікро-району, а на основній площі традиційно зазвучать твори у спільному виконанні усіх учасників фестивалю - це гімн України та гімн Європи.

Концертні програми вражатимуть слухачів не просто яскравою, різножанровою музикою, а й ефектними шоу-дефіле. Організатори підготували цікаві нововведення у програмі фестивалю, які стануть приємними сюрпризами для слухачів. 

Гостями цієї святкової культурно-просвітницької події будуть музичні колективи з різних регіонів України а також з Польщі. Для оркестрів, які приїдуть до Львова, будуть заплановані екскурсії, цікаве дозвілля. Творчі зустрічі керівників, презентації музичних інструментів та нотної літератури - слугуватимуть чудовою нагодою для обміну досвідом між музикантами.

Метою фестивалю є популяризація та розвиток духового та хореографічного мистецтва, обмін досвіду між колективами, пошуки нових форм творчої активності, збагачення культурної спадщини нашого міста і створення нових мистецьких традицій.

Проект фестивалю реалізовує ГО "Королівський Лев" та партнери: ЛДШМ № 5, духовий оркестр "Львівські фанфари", мажоретки "Феєрія", загальноміська кампанія "Культурне місто". 

Керівник проекту та директор фестивалю – Андріян Леськів.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах