Свято хліба у "Шевченківському гаю"

Афіша - Фестивалі - Свято хліба у "Шевченківському гаю"

Афіша - Фестивалі - Свято хліба у "Шевченківському гаю"

Музей народної архітектури та побуту у Львові ім. Климентія Шептицького, запрошує львів’ян та гостей міста на "Свято хліба - 2019", яке відбудеться 8 вересня.


У програмі: 

Багатий ярмарок - хлібів, калачів, короваїв, кренделиків, паляниць, плетінок.

Дегустації новинок.

Шоу-програма у рідних традиціях: 

Посвячення хлібів.

Святкова хода коровайниць.

Етно-гурт ЯгОди.

Співачка Yagoda.official. 

Хедлайнер свята – український рок-гурт RockOns 

Веселий віз "З хлібиною на гостину". Старости та куми разом із запальними музиками, їдучи головною алеєю, розкажуть про особливості обрядового хліба та частуватимуть охочих. 

"Комора достатку". У облаштованій засіками зерном коморі, охочі зможуть на дотик відчути багатство нашого краю та отримати заряд життєдайної сили. 

Флешмоб "Печу, печу хлібчик".

Дитяча шоу-програма "Веселий пекар". 

Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 1Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 1 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 2Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 2 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 3Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 3 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 4Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 4 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 5Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 5 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 6Свято хліба у "Шевченківському гаю": фото 6 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах