Міжнародний кінофестиваль Wiz-Art 2018

Афіша - Фестивалі - Міжнародний кінофестиваль Wiz-Art 2018

Афіша - Фестивалі - Міжнародний кінофестиваль Wiz-Art 2018

11-й львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів 2018 пройде у Львові з 6 до 12 серпня

"Відвідувачів чекає ряд захоплюючих кінопоказів, які не залишать нікого байдужими, особлива програма з обговореннями і дискусіями, гості з різних країн світу. Початок серпня буде кіношним", - зазначили організатори.

У межах одинадцятого кінофестивалю організатори  вирішили звернути увагу аудиторії на те, що ненавмисне або ж спеціально залишається за кутом огляду суспільтва. Відповідно основною темою LISFF Wiz-Art 2018 стануть явища, які ми не помічаємо або не бачимо: WHAT WE DON’T SEE.  “Кіно, як окуляри, дозволяє побачити більше”, - зазначає директорка фестивалю Ольга Райтер. 

Глядачі зможуть не лише побачити, але й почути більше під час тематичних лекцій та майстер-класів, які відбуватимуться паралельно із кінпоказами.  

Цього року у міжнародному конкурсі кінофестивалю представлено більше сотні фільмів з усього світу. Глядачі зможуть переглянути новинки короткого метру з (країни). Це яскраві, провокативні і сильні роботи зі всіх континентів. 

Найкращий короткометражний фільм у межах LISFF Wiz-Art 2018 обиратиме міжнародне журі у складі представника Torino Film Lab та програмного координатора Массіміліано Нардулі (Італія), режисерки Орі Сінай (Ізраїль) та продюсерки Дарії Бассель (Україна). 

Під час фестивалю фільми змагатимуться у міжнародному та національному конкурсі, будуть спеціальні підбірки Midnight Sexy Shorts, Equality Shorts, KIDS Programs, концерт та кінопоказ Sound & Vision. 

Деталі на сайті 

Міжнародний кінофестиваль Wiz-Art 2018: фото 1Міжнародний кінофестиваль Wiz-Art 2018: фото 1 Кінопалац Копернік

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах