Leopolis Jazz Fest 2019

Афіша - Фестивалі - Leopolis Jazz Fest 2019

Афіша - Фестивалі - Leopolis Jazz Fest 2019

Leopolis Jazz Fest (до 2017 року - Alfa Jazz Fest) – міжнародний джазовий фестиваль, який щороку проходить у червні у Львові. 

Ключові події Фестивалю відбуваються на головній концертній сцені ім.Едді Рознера, яка зручно розташована в Центральному парку культури ім. Богдана Хмельницького (вул. Болгарська, 4). У дні фестивалю сцена відкрита для входу гостей з 18-00 і до останньої ноти.

Leopolis Jazz Fest 2019 відбудеться 26-30 червня.

Детальна програма

Організатори оголосили виконавців та хедлайнерів цьогорчного фестивалю.

Боббі Макферрін

Знаменитий американський джазовий вокаліст, диригент, десятиразовий лауреат премії Греммі, Боббі Макферрін, стане одним з хедлайнерів та виступить на фестивалі 28 червня. 

Макферрін представить програму Gimme5 (circlesongs). Концертний зал в парку Богдана Хмельницького перетвориться на імпровізований хор, де кожен із слухачів, слідуючи за Боббі Макферріном, може стати повноправним учасником концерту.

Пітер Чінкотті 

30 червня американський вокаліст і піаніст Пітер Чінкотті виступить на сцені ім. Е. Рознера. Легендарний музичний продюсер і звукорежисер Філ Рамон почув юного Пітера на одному з клубних виступів і став продюсером його дебютного альбому, який зайняв першу сходинку джазового чарту Billboard, зробивши 18-річного музиканта наймолодшим виконавцем, який досяг такого успіху. 

Джон Клірі

29 червня на Сцені ім. Едді Рознера виступить піаніст, мультиінструменталіст, вокаліст та володар Греммі композитор Джон Клірі та його гурт The Absolute Monster Gentlemen.

Гурт Snarky Puppy

Snarky Puppy - володарі трьох премій Греммі (найкращий R & B виступ в 2014, найкращий інструментальний альбом в 2016 та 2017 роках). Це колектив, що нараховує до 25 високопрофесійних молодих музикантів, кожен з яких має сольні проекти. Вже 26 червня гурт Snarky Puppy можна буде послухати наживо у Львові. 

Дайана Кролл

27 червня на головній сцені фестивалі виступить канадська співачка та піаністка Дайана Кролл. Виконавиця вперше приїде до України. Зі слів організаторів, впродовж кількох років, саме Дайана Кролл залишалась найочікуванішим хедлайнером фестивалю.

Adrien Brandeis

Переможець премії LetterOne "Rising Stars" Adrien Brandeis стане ще одним хедлайнером Leopolis Jazz Fest 2019. Молодий французький джазовий піаніст і композитор Adrien Brandeis виступить 26 червня на головній сцені фестивалю. 

Кенні Баррон

28 червня на Leopolis Jazz Fest виступить Kenny Barron Quintet. Вперше в Україні гості фестивалю зможуть наживо почути легенду джазової історії, американського музиканта, композитора, аранжувальника, "найліричнішого піаніста нашого часу" - Кенні Баррона.

Чік Коріа

29 червня на Leopolis Jazz 2019 виступить всесвітньовідомий піаніст і композитор, володар 22 премій "Греммі" - Чік Коріа з проектом My Spanish Heart Band. Ця програма - данина любові до іспанської та латиноамериканської музики, яка завжди була важливою складовою творчості знаменитого музиканта.

Этьен Мбаппе

Камерунський бас-гітарист і композитор Етьєн Мбаппи, який працював з Джо Завінул, Роббеном Форд, Рей Чарльз і саксофоніст Білл Еванс, приїдуть у левах з групою Пророки, яку зібрали для запису свого останнього альбому. Мбаппа каже, що на створення музики його надихає подорожі, люди, колір і запахи, сміх і пережита біль, а свою творчість він хоче донести до слухачів радості і взаєморозуміння.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах