Фестиваль Писанок

Афіша - Фестивалі - Фестиваль Писанок

Афіша - Фестивалі - Фестиваль Писанок

19 квітня - 5 травня у Львові на площі Музейній пройде Фестиваль Писанок.

Великдень – "Великий день" для єдності родини. Це час, коли рідні та друзі ходять один до одного на гостини, збираються за урочистим столом, з добрими думками після тривалого посту розговляються Великодніми стравами, діляться радістю та достатком.

Фестиваль Писанок: фото 1Фестиваль Писанок: фото 1 Площа Музейна

У Львові, як ніде в іншому місті, намагаються дотримуватися, відроджувати та берегти українські традиції. І вже традиційно у рамках відзначення Великодня у Львові відбувається Фестиваль Писанок. З 19 квітня по 5 травня на пл. Музейній (біля Домініканського собору) просто неба відкриють Галерею писанок, де буде презентовано півсотні півметрових авторських писанок. Щороку Фестиваль Писанок долучає до створення великодньої атмосфери нових митців, як аматорів, так і професіоналів.

Фестиваль Писанок: фото 2Фестиваль Писанок: фото 2 Площа Музейна

У Галереї писанок поряд із експозицією діятиме і Великодня арт-майстерня. Усі охочі, дорослі і діти, зможуть взяти участь у майстер-класах із створення традиційних писанок та свічок-писанок, а також великодніх символів.

 

Фестиваль Писанок: фото 3Фестиваль Писанок: фото 3 Площа Музейна

Також у рамках Фестивалю Писанок діє благодійний проект "Добра Справа", у рамках якого збирають кошти для тих, хто справді цього потребує. 

Фестиваль писанок - це проект, який єднає митців, жителів та гостей міста задля спільної мети – популяризації українського мистецтва та культури, підняття українського духу та збереження традицій!

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах