Фестиваль "Zero Waste Fest 2019"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль "Zero Waste Fest 2019"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль "Zero Waste Fest 2019"

Вже вдруге Zero Waste Lviv за підтримки Холдингу емоцій Fest Lokal та інших партнерів організовують Zero Waste Fest. 

Цьогорічні інновації:

Фестиваль приурочуємо основним принципам zero waste: Refuse, Reduse, Reuse, Recycle, Rot, відповідно, матимемо і такі тематичні зони. До прикладу, у зоні Reduse ми будемо плести авоськи із Інна Кіска, у зоні Reuse активні та креативні Платформа KOLO допоможуть нам відремонтувати та максимально переосмислити роль комп’ютерних принадлежностей, у зоні Recycle всім вже відомі Зелена Коробка - Green Box розповідатимуть Як? Куди? Чому? та Навіщо? сортувати. І це тільки невеличка частина нашої програми.

Важливий фокус Фесту - Великдень - і перед Вербною неділею ми будемо писати писанки, мінімізувати втрати та відходи із застіль, готувати свій дім до тепла і весни в стилі еко.

Окрема програма буде стосуватись зменшення харчових відходів, практик компостування і переробки відходів та міського фермерства. І не просто окрема програма, а унікальна локація. Це відбуватиметься у зоні Rot.

Окрему увагу приділятимуть дуже актуальній цього року темі Food Waste та No Waste Cooking. Розповідатимуть як обходитися з їжею, як обирати та зберігати продукти, як перетворювати їх у смачні страви і що зробити з усім, що залишилося.

Незмінними залишається дитяча зона під куруванням завзятих бібліотекарок з ЕкоБібліотека, зона обміну одягом та Zero Waste лекторій.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах