Музейний фестиваль "Свято в Президентському саду"

Афіша - Фестивалі - Музейний фестиваль "Свято в Президентському саду"

Афіша - Фестивалі - Музейний фестиваль "Свято в Президентському саду"

26 травня львів’ян та гостей міста запрошують відвідати ІІ Музейний фестиваль "Свято в Президентському саду", який відбудеться на садибі Львівського дому Грушевських.

Присвячено фестиваль 20-річчю яблуневого саду, що був висаджений в травні 1999 року президентами країн Центральної Європи під час Саміту у Львові.

Родзинка цьогорічного фестивалю – презентація різними музеями з усієї України своєї сувенірної продукції, видань, майстер-класів, інтерактивних заходів. Мета цієї "родзинки" – можливість ознайомити львів’ян та гостей міста із музейними напрацюваннями, а також запізнати цікаві музеї України не виїжджаючи за межі Львова.

Музейний фестиваль "Свято в Президентському саду": фото 1Музейний фестиваль "Свято в Президентському саду": фото 1 Державний меморіальний музей Михайла Грушевського

Окрім того, впродовж дня на відвідувачів чекають майстри народної творчості: Марія Іванишин, Степан Помфюк, Віра Олеш, Надія Гнат, Оксана Мартинович та Дмитро Каганюк, Ірина Шевчик, Марта Новицька, Марія Янко та інші.

Також відбудуться: ярмаркові забави, лицарські бої, виставки живопису, іконопису, вишивки, виробів з бісеру, книжкові виставки, майстер-класи з гончарства, соломоплетіння, витинанки, виготовлення ляльки-мотанки та зернових кораликів, хусткування та багато іншого.

Під час фестивалю можна буде насолодитися виступами етногуртів "Родовід", "Ойкумена",”Світлиця”, фольклорні колективи та львівські естрадні виконавці: "МедОркерстра", Nastya Il’kiv .

Вхід вільний.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах