Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові

Афіша - Фестивалі - Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові

Афіша - Фестивалі - Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові

24 та 25 серпня торгово-розважальний центр  "Шувар" запрошує на фестиваль вуличної їжі на Сихові.  

Для відвідувачів готують розваги на будь-який смак: їжа, напої, а також чудовий шопінг на розпродажі одягу.

Вхід вільний.


У програмі фестивалю:

24 серпня

12:00-17:00 — розмальовування гіпсових фігурок, гліттер тату, танцювальна зарядка;

16:00 — показ мод;

16:30 – виступ дитячих танцювальних колективів;

17:00 – 19:00 — бульбашкове шоу,  анімація з улюбленими героями.

А також на території верхнього Шувару у рамках відбудеться міні холі фест. Учасники зможуть кидатись синьо-жовтими фарбами.  

25 серпня

12:00 – 19:00 – майстер-клас з миловаріння, гіпсові фігурки, поробки фетр, травянчик, обручі, глітер тату, аквагрим. Ігрова програма з ростовою лялькою,  міньйонами та настільні ігри. Повітряні кульки – всім дітям.

Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 1Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 1 Торговий комплекс "Шувар"

Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 2Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 2 Торговий комплекс "Шувар"

Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 3Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 3 Торговий комплекс "Шувар"

Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 4Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 4 Торговий комплекс "Шувар"

Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 5Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 5 Торговий комплекс "Шувар"

Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 6Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 6 Торговий комплекс "Шувар"

Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 7Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 7 Торговий комплекс "Шувар"

Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 8Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 8 Торговий комплекс "Шувар"

Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 9Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 9 Торговий комплекс "Шувар"

Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 10Фестиваль одягу та вуличної їжі на Сихові: фото 10 Торговий комплекс "Шувар"

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах