IX Міське Свято Пампуха

Афіша - Фестивалі - IX Міське Свято Пампуха

Афіша - Фестивалі - IX Міське Свято Пампуха

У рамках проекту "Різдво в Гаю" відбудеться традиційне та улюблене Свято Пампуха, що пройде 7-9 січня у Шевченківському гаю.

IX Міське Свято Пампуха: фото 1IX Міське Свято Пампуха: фото 1 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Гості Свята матимуть змогу долучитися до давніх звичаїв та насолодитися виступами найкращих вуличних вертепів та дитячих ансамблів, різдвяними виставами, відвідати великий ярмарок, який щедро частуватиме численними різдвяними стравами, а саме – медовою кутею, духмяним узваром та іншими смаколиками. Ну і звичайно не обійдеться без пампухів, які можна буде скуштувати з найрізноманітнішими начинками, а також дізнатися більше про особливості їх приготування та історію цієї смачної страви.

IX Міське Свято Пампуха: фото 2IX Міське Свято Пампуха: фото 2 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

На головній сцені Свята виступатимуть автентичні гурти, відбудуться народні забави, а також усі охочі зможуть долучитись до спільної коляди. Окрім цього, протягом Свята Пампуха будуть проведені конкурси на Найкращий вертеп, Найкращу господиню "Смачненький пампушок", Наймилішого ангела та Найкапоснішого чортика. Традиційно захід відбудеться за участі незмінної ведучої Свята Пані Пампухової.

IX Міське Свято Пампуха: фото 3IX Міське Свято Пампуха: фото 3 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Відбудеться конкурс серед господинь "Смачненький пампушок". Учасники конкурсу частуватимуть журі та гостей свята пампушками, спеченими за власним рецептом.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах