Urban Exploration Lviv Fest

Афіша - Фестивалі - Urban Exploration Lviv Fest

Афіша - Фестивалі - Urban Exploration Lviv Fest

Найекстравагантніший фестиваль сучасного мистецтва на Західній Україні Urban Exploration – за новою адресою. Починаючи з 3 липня, мекка комунікації та народження ідей "переїжджає" до Львівського кіноцентру (вул. Володимира Великого, 14а). 

"Нагадуємо, що основна мета проекту — на демократичних засадах надати слово кожному митцю, який має що сказати суспільству. Ми не хочемо перетворювати гостей арт-центру на опудал-екскурсантів у стерильних стінах музею. Кожен відвідувач цього арт-простору одночасно створює його: говорить напряму з художниками, бере участь в майстернях, вільно висловлює власну думку, подорожує мистецькими світами.

Ми визнаємо вартісні провокативні ідеї та екстрим, однак розглядаємо їх виключно у контексті мистецтва. У зв’язку з суттєвими руйнуваннями, що спричинили останні зливи у Львові, проведення заходів в рамках нашого проекту стало неможливим. Для нас на першому місці безпека наших відвідувачів та цілісність локації, яку ми так довго намагались підтримувати. Наразі на території Фабрики повидла тривають ремонтно-реставраційні роботи, а ми тим часом переїдаємо у новий компактний і затишний, проте не менш харизматичний простір.

Відтак запрошуємо усіх відвідати нові експозиції та арт-лекторій у таємничі приміщення з "чорного входу" у Львівський Кіноцентр. Організатори облаштують новий та незвичний простір у формат своєрідного лабіринту екстравагантними експозиціями, найближчі зустрічі відбудуться 3-го та 4-го липня, переглянути можно буде анонімну резиденцію "агресивного мистецтва" на межі між сарказмом та примітивізмом від куратора Олега Моха Гнатіва, фото цьогорічної володарки премії "Фотограф року" Марти Швець, погортати сюреалістичний арт-бук колажів від мисткині Анастасії Старко, проникнутись абстрактними фото витворами Сергія Романюка, відчути ніжність акварелей гості з Одеси Олени Трубіної і не тільки. В цілому кожен тиждень роботи UELF - це десять візуальних експозицій різних авторів з усієї України, виконаних в різних техніках", - зазначають організатори.

За новою адресою Urban Exploration у напрямках visual art & art education працюватиме 3-4 та 10-11-го липня з 17:00 до 21:00 години.

Вартість вхідного квитка 20 грн, що включає в себе відвідування усіх експозицій та лекцій.

Ознайомитись детальніше з розкладом та програмою можно за посиланням https://www.facebook.com/urbanexplorationlviv

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах