Yarych street fest

Афіша - Фестивалі - Yarych street fest

Афіша - Фестивалі - Yarych street fest

5 липня Львів прийме найвидовищнішу спортивну подію року - фестиваль вуличних та екстремальних видів спорту "yarych street fest".

В одному місці зберуться шанувальники стрітболу, стронгмену, прихильники активних видів спорту та здорового способу життя. Спробувати себе в екстремальних видах спорту разом з професіоналами зможуть усі охочі.

"Yarych street fest" - це фестиваль здорового способу життя, який має на меті заохотити якомога більшу кількість молодих людей до цікавих та активних видів спорту. Цього року фестиваль відбуватиметься на трьох основних локаціях: площа перед Оперним театром, площа перед пам'ятником Тарасу Шевченку та на території оновленого скейт-парку, що біля Порохової вежі.

"Основою фестивалю "Yarych Street Fest" є чемпіонат з вуличного баскетболу 3?3, який входить до Української ліги стрітболу. Загалом на площі біля Оперного театру встановлять 8 спортивних майданчиків, один з яких буде зі справжньою баскетбольною стійкою NBA. Ми очікуємо на більше ніж 150 стрітбольних команд, з яких майже 50 приїде з-за кордону", - розповів Юрій Огоновський, співорганізатор фестивалю "Yarych Street Fest".

Окрім вуличного баскетболу на львів'ян чекають туристичне орієнтування, окрема дитяча зона, хаскі, а на любителів екстремальних видів спорту - відкриття оновленого скейт-парку, що знаходиться біля Порохової вежі.

В рамках Фестивалю "Yarych street fest" також відбудеться встановлення рекорду на найбільший герб України та парний чемпіонат України зі стронгмену за участю світових зірок спорту.

"Ми намагаємося донести молодим людям, що необов’язково витрачати велику суму грошей, щоб займатися у тренажерному залі чи у секціях. Достатньо просто вийти на вулицю, у свій двір, і зіграти у баскетбол або зайнятися паркуром чи стрітворкаутом. Ми прагнемо розвитку цього спорту, щоб молодь займалася, а не вбивала себе алкоголем чи тютюном", - зазначив Іван Попович, організатор фестивалю "Yarych Street Fest".

"Запрошуємо усіх, хто захоплюється такими видами спорту, як велотріал, паркур, воркаут, катання на роликах та скейтах. Беріть із собою хороший настрій і приходьте. Ви не будете розчаровані", - додають організатори.

Дізнатись більше про фестиваль можна тут:

http://vk.com/yarych.streetfest

https://www.facebook.com/yarych.fest

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах