Фестиваль освітніх послуг для дорослих і ярмарок вакансій

Афіша - Фестивалі - Фестиваль освітніх послуг для дорослих і ярмарок вакансій

Афіша - Фестивалі - Фестиваль освітніх послуг для дорослих і ярмарок вакансій

10 жовтня 2015 року в рамках проведення Міжнародних днів освіти дорослих на Львівщині, відбудеться Фестиваль, покликаний продемонструвати громадськості увесь спектр можливостей навчання для дорослих.

На Фестивалі будуть представлені можливості навчання та працевлаштування, де буде нагода знайти роботодавця або проектну мрію. Провайдери освітніх послуг представлять широкий спектр можливостей для населення Львівської області. Під час проведення презентацій та майстер-класів відвідувачі ознайомляться з технологіями та можливостями освіти дорослих протягом всього життя.

Серед родзинок фестивалю інтерактивні дошки вакансій, особисте спілкування з роботодавцями, надувна гірка для скелелазіння, майстер-класи з йоги та карвінгу (художня різка фруктів), бізнес-гра cash flow.

Участь у фестивалі безкоштовна.

Сторінка у Фейсбуці

Фестиваль освітніх послуг для дорослих і ярмарок вакансій: фото 1Фестиваль освітніх послуг для дорослих і ярмарок вакансій: фото 1 Львівський палац мистецтв\ Lviv Art Palace

Фестиваль освітніх послуг для дорослих і ярмарок вакансій: фото 2Фестиваль освітніх послуг для дорослих і ярмарок вакансій: фото 2 Львівський палац мистецтв\ Lviv Art Palace

 

 

 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах