Ніч Св.Патріка - Irish FolkBand

Афіша - Клуби - Ніч Св.Патріка - Irish FolkBand

Афіша - Клуби - Ніч Св.Патріка - Irish FolkBand


13 березня, на честь Дня Святого Патрика, що наближається, зустрінемо цю Ніч в компанії ірландського фольк бенду "Singing Flute" з Одеси, який завітає до нас рамках туру "Трилисник"

Це Свято широко відзначається по всьому світу, але, безумовно, Центр Святкування - це Ірландія. Однак, вважається, що в цей день кожен може стати почесним ірландцем, якщо тільки захоче).

Паби для Ірландців - це насамперед місце спілкування. Туди ходять і сім'ями, і зовсім не обов'язково всі дорослі п'ють пиво: хтось обмежується чаєм. Це місце зустрічі, одкровення один перед одним, місце вільного рівного діалогу та обмінами думками. Там звучить музика, частіше - ірландська, що відображає як ірландський характер, так і ірландський природний ландшафт.

Ірландська музика в силу своєї автентичності змушує пуститися в танок будь-якого і дорослого і дитину що почули її ритмічні пульсації. Адже цитуючи Бориса Гребенщикова: "... Саме в Ірландії і Шотландії збереглися відгомони музики, написаної ще до появи людини на Землі, музики древніх і прекрасних народів".

Так що цього вечора Ми, група Singing Flute, сподіваємося провести в радості і спілкуванні з нашими новими слухачами, потанцювати разом з Вами від душі і поспівати веселих ірландських пісень і душевних балад.

Ніч Св.Патріка - Irish FolkBand: фото 1Ніч Св.Патріка - Irish FolkBand: фото 1 Клуб-ресторан & рок-паб "The Gas Station"

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Клуби
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах