Royal Orchestra. Світові хіти

Афіша - Концерти - Royal Orchestra. Світові хіти

Афіша - Концерти - Royal Orchestra. Світові хіти

Відбудеться прем'єра високопрофесійного оркестру "Royal Orchestra" за участю відомих український солістів таких як: В'ячеслав Сінчук, Каріна Плай та Василина Стельмах.

У концерті звучатимуть твори: Frank Sinatra, Sting, Queen, Michael Jackson, Europa, Tina Turner, Mr. Big, Benny Goodman та ін...

В'ячеслав Сінчук –Соліст оркестру "Royal Orchestra", відомий рок-співак, гітарист, композитор. Львів'янин. Екс-лідер груп "Красные маки", "Круиз", "Галактика". Певний час працював у США за контрактом разом із групою "Галактика" як лідер, вокаліст і гітарист. У США "Галактика" записала англомовний альбом, автор усіх пісень якого – В'ячеслав Сінчук (тести, музика, аранжування). У 1996 році за опитуванням журналу "New Metal" В'ячеслав Сінчук посів 8 місце у першій десятці найкращих рок-співаків світу.  

Каріна Плай  співачка, автор і виконавець власних пісень.Народилася у Львові. Знайомство з львівським продюсером Олександром Єрченком виводить Каріну на професійну сцену. У 1995 Каріна переїжджає на постійне місце проживання до Києва. У 2009 році Каріна Плай готує до випуску збірку своїх віршів і стає ведучою на каналі М2. У творчому доробку співачки — шість відеокліпів: "Марево", "Непристойні сни", "Старик", "Так буває", "Долго ли…", "Коли-небудь" та 6 альбомів.

Василина Стельмах - молода,енергійна,талановита, перспективна співчака. Лауреат міжнародних та всеукраїнськи конкурсів, вокалістка групи "Lux Band".  

Андреас та Моськін ведучі оркестру "Royal Orchestra" а також власники Агенціі урочистих подій " Andreas & Moskin Wedding Company " організатори багатьох свят, корпоративів та концертів. Засновники музичноі групи " Люкс бенд " у якій Андреас є солістом. Також є засновниками Благодійного Фестивалю "Білий Лебідь"

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах