5 Vymir в Underground

Афіша - Концерти - 5 Vymir в Underground

Афіша - Концерти - 5 Vymir в Underground

13 травня в клубі Underground київська інді-рок команда 5 Vymir презентує макси-сингл "Вічність" та зіграє матеріал з минулого та майбутнього альбому.

Передпродаж: 100 грн, в день концерту: 150 грн.

Продаж квитків

Флагман українського інді - 5 Vymir презентує максі сингл "Вічність" на підтримку запису майбутнього альбому.

5 Vymir – київська група, яка грає на зламі indie-rock, brit-pop та psychedelic. У своїй музиці хлопці органічно поєднують британські традиції звуку та україномовні тексти. Протягом 5-ти останніх років музиканти перебували у постійному процесі становлення та творчих експериментів. 

У жовтні 2014 року побачив світ дебютний альбом групи “МІСТОЛІНІЯ", який став свіжим подихом на українській сцені, за що був високо оцінений критиками та увійшов у ТОП кращих альбомів 2014 року за версією провідних ЗМІ, що підняло гурт з андерграунду в авангард нової української музики. У лютому 2016 - 5 Vymir мав честь стати спеціальним гостем феноменального київського концерту бельгійського інді-гурту Balthazar, який є одним з найяскравіших представником жанру.

5 Vymir про нові пісні:

“Музиканти – щасливі люди, їхня творчість має шанс прожити на порядок довше за них самих. Розуміння цього – найцінніше, що може збагнути людина. Що залишиться після нас? Власне, тема вічності та плинності часу, близькості та розлуки, тепла та холоду впливали на нас весь період створення нових пісень. Ми переконані - це найкраще, що ми робили за все своє життя, але ми чітко розуміємо, наскільки багато роботи попереду.”

Новий альбом заплановано на осінь 2016 року. 

Фейсбук

 

 

 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах