Святослав Кондратів у Львові

Афіша - Концерти - Святослав Кондратів у Львові

Афіша - Концерти - Святослав Кондратів у Львові

Вперше у Львові, відомий мільйонам українців, скрипаль-віртуоз, Святослав Кондратів.

Концерт відбудеться у Львові 30 вересня о 19:00 у Львівській філармонії.

Скрипка Святослава Кондратіва разом з Маестро побувала майже на всіх континентах. Саме тому музика, яку створює та виконує скрипаль така різнобарвна та колоритна. 

Музичний досвід Святослава настільки обширний та різноманітний, що дозволяє йому в своїй творчості поєднувати будь-які жанри, міксувати безсмертну класику з сучасними стилями та напрямками. 

Концерт проекту #СвітОчимаСкрипаля в рамках другого Всеукраїнського туру з новою програмою "МETEOPA".

На сцені Святослав разом зі слухачами подорожує чудовими місцями, де йому довелось побувати, розповідає про них, про те, що його вразило та надихнуло, доповнюючи свої розповіді неперевершеною грою та передаючи слухачеві ті емоції, які переживав сам. .

"Восени 2018 року стартує другий Всеукраїнський тур Святослава Кондратіва. Він має назву "МЕТЕОРА" і присвячений місцю неземної краси, яке знаходиться в Греції! Саме тут проходили зйомки нового музичного відео Маестро на однойменну композицію. Назву "МЕТЕОРА" матиме й другий альбом Святослава і саме на його підтримку Маестро вирушає у свій другий Всеукраїнський тур. Його географія буде ширшою. До 20 міст, де вже виступав скрипаль зі своїм бендом, додаються концерти в Ужгороді, Хмельницькому та Одесі. А в програмі – нові композиції Святослава Кондратіва, його бездоганна віртуозна гра, заворожуюча енергетика і незабутні емоції", - зазначили організатори.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах