Концерт Alekseev

Афіша - Концерти - Концерт Alekseev

Афіша - Концерти - Концерт Alekseev

Зовсім не обов'язково перемогти в конкурсі, щоб стати тим, кого раді бачити в кожному місті, кого повально слухає вся країна і з нетерпінням чекає нового хіта. Ось що довів Алєксєєв Микита, коли добрів до півфіналу "Голосу країни". Хлопець знайшов відразу все: успіх, любов слухачів, популярність ...

Ще одним поштовхом став ремікс пісні Ірини Білик "А я пливу ...". І Микиту помітили навіть ті, хто не встиг це зробити після першої роботи, що потрапила у всій радіочарт і ефіри музичних каналів.

У минулому році Alekseev презентував дебютну платівку, куди потрапили свіжі композиції "Океанами стали", "Снов осколки", "Всё успеть" та інші пісні. І все упереміш з хітами.

Микита любить робити концерти, як ніби відзначає грандіозне свято. Чого тільки коштувала трирівнева сцена і яскраве шоу в столиці по завершенню всеукраїнського туру! 

За півтора року Алексєєв дав більше 150 концертів, і один іншого сильніше. Співак не забуває додавати в пісні нові фішки, тішити публіку творчими сюрпризами і робити оригінальні експерименти з оркестром і всілякими музичними інструментами. Кожен концерт Микити - це атмосфера, яку потрібно відчувати.

квитки

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах