NOIZE MC у !FESTRepublic.club

Афіша - Концерти - NOIZE MC у !FESTRepublic.club

Афіша - Концерти - NOIZE MC у !FESTRepublic.club

Концерт NOIZE MC в Львові відбудеться 13 грудня 2017 р, 20.00 !FESTRepublic.club. Іван Алексєєв, більш відомий під сценічним псевдонімом Noize MC, народився 9 березня 1985 року в Ярцево Смоленської області.

У гуртожитку РДГУ, тоді ще студент, Ваня Алексєєв познайомився з хлопцями: Сашею, Максом і Пашею, разом з якими в 2003 році він створив групу Protivo Gunz і перетворив вміст своєї голови в справжні пісні.

За минулі з того часу роки хлопці згуртувалися в справжню турів команду, об'їхавши всю країну з солд-аутів концертами. Першу серйозну популярність здобув завдяки численним пісням, викладеним музикантом в мережі за роки творчої діяльності, а також синглам "Літо в столиці", "Пісня для радіо", "За зачиненими дверима", "З вікна" і "Видихай", які перебували в ротації на радіостанціях і музичних телеканалах.

Музика Noize MC поєднує в собі риси кількох стилів. Сам артист охарактеризував свою творчість як "сучасна урбаністична музика на стику хіп-хопу, панку, реггі та брейк-біту". Іван Алексєєв aka Noize MC - цілеспрямований і успішний реп-артист.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах