Концерт "Morandi"

Афіша - Концерти - Концерт "Morandi"

Афіша - Концерти - Концерт "Morandi"

Morandi — румунський поп-гурт, відомий майже в усі регіонах Східної Європи. Колектив виник у 2005 році та складається з двох учасників: Marius Moga і Andrei Stefan Ropcea (Randi)

Назва гурту походить від перших двох букв імені Мога та ніку Ропчеа — Randi, утворюючи Morandi.

Група була заснована в румунському місті Бухаресті в 2004.

Маріус Мога народився 30 грудня 1981 року в місті Алба-Юлія.

З трьох років займався грою на фортепіано і вокалом в міській школі мистецтв. Закінчив соціологічний факультет.

У 2000 році Мога приїжджає в Бухарест, де і почалася його кар'єра. Він написав музику і тексти для відомих румунських груп, таких як Akcent, Blondy, Andreea Balan, Corina, Cream, Anda Adam, Simplu.

У 2005 році Мога організовує власний продюсерсій центр My Band, який займається розкруткою молодих румунських виконавців.

Андрій Ропча народився 23 травня 1983 року в місті Пітешті. Закінчив ліцей мистецтв Dinu Lipatti, де навчався грі на фортепіано. Приїхавши в Бухарест, Ранді також займався продюсерською діяльністю, писав тексти і музику. Ранді є основним вокалістом і особою групи Morandi.

Початок кар'єри

Двоє хлопців Marius і Randi знявши студію і склавши пісню Love me і не думали, що трек отримає гарячу ротацію на радіо і в клубах. Ще тоді вони не знали, що ця пісня стане нищівним хітом і займатиме перші місця в чартах країн Європи.

Зоряний час

Наступним кроком став альбом Reverse, записаний спільно з топовими виконавцями Румунії, такими як Loredana (Groza), Smiley і Alexa U. Сингл Beijo стали хітами на радіостанціях.

2-й альбом - Mind Fields, випущений в 2006 році, включав в себе пісні румунською, англійською та португальською мовами, а також композицію стала саундтреком до фільму Доміно. При випуску альбому група співпрацювала з всесвітньо відомою звукозаписною студією Universal.

Як тільки у хлопців накопичилося достатньо матеріалу для виходу третього альбому, вони випустили N3XT. Сингл Angels став хітом у всіх чартах Європи, отримав 7 платинових статусів в Росії (як ринг-бек тон), з продажами в 1 мільйон 400 тисяч копій. Також сингл став золотим, як реалтон, з продажами в 50 тисяч копій.

У групи були найрізноманітніші періоди розвитку: злети і падіння, зміна учасників, скандали навколо їхнього імені, натовпи шанувальників і розчарування.

У 2013 році група випустила сингл Everytime We Touch.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах