Pianoбой

Афіша - Концерти - Pianoбой

Афіша - Концерти - Pianoбой

Дмитро Шуров і його колеги закінчують роботу над третьою платівкою гурту Pianoбой і готуються до туру по Україні в її підтримку.  Після виходу двох синглів з майбутнього альбому - ліричної "Горя Чуть Слышно" і радіохіта "Кохання", Шуров і компанія зіграють нову програму в дев'яти містах України.

Дмитро Шуров про майбутні концерти:  " Концерти -  це найулюбленіша частина моєї роботи. Я пишу пісні, ми їх записуємо і репетируємо по тисячі разів для того, щоб вони, проникнувши в людей, стали чимось новим, особистим для кожного слухача. Коли це відбувається, люди починають розуміти один одного на іншому рівні. За це я люблю свою професію. Ну і, звичайно, за флешмоби, очі, руки людей і сеанси хорового співу, адже в дитинстві я мріяв стати диригентом. Наші пісні різні, але їх об'єднує pianoбойський настрій - любов до життя і прагнення постійного драйву.

 Новий альбом виходить дуже емоційним, він мені нагадує зліт літака, такими будуть і концерти. Фактично, кожен сольний концерт Pianoбоя в майбутньому турі буде безперервним музичною і візуальною подорожжю, моя мета -  зробити так, щоб люди не нудьгували навіть секунду".

Pianoбой: фото 1Pianoбой: фото 1 Event Hall «Кіно»

Тринадцятого травня відбулась прем’єра "повної версії" "Горя Чуть Слышно", яку зняла режисер Анна Копилова

Медіа про Pianoбой:

"Дмитро Шуров увійшов до Топ-20 музикантів України - вищий ешелон вітчизняного артистичного світу, вніс вагомий внесок у музику в першу чергу протягом останнього п'ятиріччя "

Журнал Новое Время

"Хочеш знати, що буде з країною? Сходи на Pianoбоя. Справа не тільки в сто разів обговореному пророчому контексті пісні "Родина". Є речі більші. В рамках свого проекту Шуров проходить шлях, який дивно нагадує маршрут, що проходить країна. Але нюанс у тому, що Шуров проходить цей шлях на півкроку попереду країни".

Ігор Панасов, Cultprostir.ua

Pianoбой в Інтернеті

facebook.com/pianoboy.band

vk.com/pianoboy_band

dmitryshurov.com/

 

 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах