Успішний митець. Історія братів Панчишиних

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Успішний митець. Історія братів Панчишиних

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Успішний митець. Історія братів Панчишиних

"Успішний митець. Історія братів Панчишиних" - надихаюча розповідь талановитих братів про міжнародні виставки, круті колаборації, зйомки кліпів, гастролі по США та як зробити так, щоб амбітні ідеї стали реальністю.

Остап Панчишин (Ostap Panchyshyn) - український музикант-мультиіструменталіст, вокаліст, композитор. Його сольний проект Panchyshyn вже випустив 7 синглів і 2 кліпи + концертний dvd, учасник “Хіт конвеєру”, “Українська Пісня”.

На гастролях в Америці познайомився з Joe Perry (гітарист Aerosmith), який в приватній розмові сказав, що успіх обов'язково приходить до тих людей, які мають талант, вірять в себе, і дуже багато працюють. І порадив ніколи не здаватися, адже тоді, коли найважче - відбувається щось насправді важливе! - для Остапа ці слова стали своєрідною мантрою.
Всі записи і саунд-продюсування Остап робить самостійно та записується на студії Jenny Records у Львові.

Лесь Панчишин (Les Panchyshyn) - художник, фотограф, кліпмейкер та музикант. З твердженням, що людина ніколи не буває талановитою тільки в чомусь одному, тут точно не посперечаєшся.

Команда Gallery 101 нарахувала 58 персональних та групових виставок в яких брав участь Лесь. Серед них експозиції у Китаї, США, Німеччині, Австрії, Франції, Бельгії і, звичайно, в Україні.
Також Лесь проілюстрував 2 книги "Видавництва Старого Лева".
Знімав відео для "Panchyshyn", "Yariko", "Наталка Карпа". Працював над концертними відео для груп "АнтитілА", "Піккардійська Терція", "Тартак", "Кому Вниз", "Гапочка", "Тінь Сонця", "Vivienne Mort".
А з 2017 року захопився музикою і є учасником гурту "Panchyshyn".

Лесик та Остап не просто брати/учасники одного гурту, а й найкращі друзі. Вони постійно спілкуються про музику, мистецтво, кіно та і взагалі, про життя. Ці стосунки, так само є ще одним джерелом натхнення для обох.

Купити квитки на Успішний митець. Історія братів Панчишиних

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах