Серія лекцій "10 друзів рівності | лекції про вчинки, що змінили історію світу"

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Серія лекцій "10 друзів рівності | лекції про вчинки, що змінили історію світу"

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Серія лекцій "10 друзів рівності | лекції про вчинки, що змінили історію світу"

Як секретарка Роза Паркс зробила Обаму президентом? Як студенти Львівського університету Лемкін та Лаутерпахт змінили обличчя Західного Світу? Як цей світ сьогодні змінює Папа Франциск? А ще – чесні історії про Магатму Ґанді, Митрополита Шептицького, Амаль Клуні та багатьох інших! Усе це – в межах нового лекційного циклу від Educational Center for Human Rights in Lviv.

...Десять лекцій про чоловіків і жінок, що змусили цю планету крутитися рівніше.

Лекції, що їх готують авторитетні українці та українки, проходитимуть за таким розкладом:

19 квітня – заплановано лекцію "Зі Львова до Лондона та назад до Львова: Лаутерпах, Лемкін і права людини", яку прочитає юристка, експертка з міжнародного права Kateryna Busol.

23 квітня – головна редакторка Видавництво Старого Лева Marjana Savka прочитає лекцію "Крейґ Кілбургер проти: Всесвітня відповідальність 12-річного хлопчика" розкаже про засновника рухів "Free the Children" i "Me to We" Крейґа Кілбургера.

10 травня – лектором проекту стане дисидент, проректор Український католицький університет UCuniversity Myroslav Marynovych, який готує виступ на тему "Митрополит Андрей Шептицький і принцип win-win".

14 травня – релігієзнавець, засновник Лабораторія секулярної медитації Ihor Kolesnyk у лекції "Полювання на Ґанді" розкриє принцип ненасильницького спротиву Магатми Ґанді.

16 травня – до Львова приїде відомий український релігієзнавець Igor A. Kozlovskyy. Під час лекції "Папа милосердя" учений розповість про внесок Папи Франциска в історію прав людини.

29 травня – відбудеться лекція кандидатки соціологічних наук Natalia Otrishchenko "Місто, яке уявила Джейн", у межах якої ітиметься про Джейн Джейкобс, американську та канадську журналістку, письменницю й активістку, яка сильно вплинула на містобудування, соціологію та економіку.

6 червня – під час лекції "Дух 1968: ритуали непокори та боротьба за права" культуролог Bohdan Shumylovych покаже, як 1968 рік спричинив глобальні зміни і як унаслідок цих змін права меншин вперше в світовій історіх стали частиною великих дебатів.

15 червня – лекторкою проекту стане відома журналістка, телеведуча та медіа-менеджерка Ольга Герасим'юк, яка готує лекцію "Одне маленьке “ні” в автобусі". Під час зустрічі мова ітиме про найвідомішу борчиню за права темношкірого населення США Розу Паркс.

22 червня – письменниця та співачка Karpa Irena у лекції "Жіноча справа: юристка Амаль Клуні на захисті прав людини" розкаже про найбільші здобутки та виклики британської правозахисниці. [ВАЖЛИВО: ця зустріч відбудеться о 12:00!]

25 червня – український філософ Andriy Dakhniy у лекції "Пастор без пасторальності" розкаже історію німецького священика та громадського діяча часів ІІ Світової війни Дітріха Бонгьоффера.

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах