"Всеукраїнський Велодень" у Львові

Афіша - Свята - "Всеукраїнський Велодень" у Львові

Афіша - Свята - "Всеукраїнський Велодень" у Львові

"Всеукраїнський Велодень" – загальноукраїнське свято, яке об'єднує тисячі велосипедистів України в спільному велопараді центральними вулицями міст. Учасники акції, незалежно від віку та стилю їзди, виступають за здоровий і активний спосіб життя, безпеку та взаємоповагу на дорогах і наголошують на необхідності створення цивілізованих умов для руху велосипедистів у відповідності до європейських стандартів.

30 травня львів’ян та гостей міста запрошують взяти участь у Велодні. Окрім заїзду вулицями міста, запланована також цікава розважальна програма – велопікнік та велопоказ. Учасники спеціально просять не одягати на забіг спортивний одяг, аби ще раз підкреслити, що велосипед – це транспортний засіб.

Програма:

10:30 – збір учасників заїзду біля Оперного театру.

11:00 – старт заїзду вулицями міста.

Маршрут: проспект Свободи, проспект Шевченка, вул. Саксаганського, площа Петрушевича, вул. Зелена, вул. Сихівська, проспект Червоної Калини, вул. Хуторівка, вул. Наукова, вул. Кульпарківська, вул. Антоновича, вул. Митрополита Андрея, вул. Устияновича, вул. Соломії Крушельницької, вул. Січових стрільців, проспект Свободи.

Колону супроводжуватиме ДАІ.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах