Вистава "Соломон у спідниці" (СКАСОВАНО)

Вистава "Соломон у спідниці" фото

Вистава "Соломон у спідниці" фото

"Соломон у спідниці" - це родинна комедія. За п`єсою Людмили Уліцької. Есфір мріє про онука. Есфір має певні уподобання відносно генеалогії дівчини, яка стане дружиною її сина. Вона знаходить синові наречену - саме ту дівчину, яка народить їй довгоочікуваного онука. 

Есфір Львівна годна дістати з-під землі усе необхідне і прихилити небо для тих, кого любить. Та щось йде не так. Незважаючи на волю та впертість Есфірі, доля вивертає на щось цілком інше і ситуація виходить з-під контролю. 
Чи отримає Есфір бажаного онука? 


Цікаве про Аду Роговцеву:

Ада Миколаївна народилася в невеликому місті Глухів, що в Сумській області, за 2 роки до початку Другої Світової війни. Мама дівчинки працювала агрономом, а батько служив в НКВД, у молодого подружжя вже підростав син Слава. Коли СРСР виявилося втягнуто у військові дії, сім'я Роговцевих опинилася в Одесі. Там Микола Іванович, голова сім'ї, спробував організувати евакуацію рідних через паромну переправу. Анна, його дружина, була на той момент вагітна, а тому ні вона, ні діти не встигли піднятися на борт. Це і врятувало їм життя. Пором, яким повинні були відправитися Роговцеві, вибухнув через кілька хвилин після того, як відчалив від берега.

Після цього інциденту Анна Роговцева з дітьми повернулася до Глухова, а Микола Іванович виїхав до Москви, де служив в охороні Микити Хрущова. Ближче до закінчення війни глава сім'ї зумів вибити для рідних кімнату в комунальній квартирі в Києві, і незабаром всі вони перебралися до столиці УРСР. Жили Роговцеві небагато, але дружно, та ще й у дружбі з сусідами. Про ті часи актриса пізніше відгукувалася з тонкою іронією і теплом. Через кілька років, коли Ада вже вчилася в п'ятому класі, її батька перевели знову, на цей раз в Полтаву, де з продуктами було краще, ніж в Києві, голод, весь цей час переслідував сім'ю, відступив.

Там Ада закінчила школу. Талановитій і старанній дівчинці навчання давалося легко, і крім самих занять Роговцева часто бувала зайнята в самодіяльності. Вона охоче виступала з віршами як класичними, так і власного твору. Крім цього Ада брала участь у театральних постановках. У випускному класі Роговцева планувала вступати на факультет журналістики, але, подумавши, вирішила ризикнути і подала документи до Київського театрального інституту імені Карпенка-Карого.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Театри
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах