Вистава "Жінка над нами"

Афіша - Театри - Вистава "Жінка над нами"

Афіша - Театри - Вистава "Жінка над нами"

Прем’єра комедії "Жінка над нами" з Лілією Ребрик,народним артистом України Лесем Задніпровським і заслуженим артистом України Костянтином Костишиним пройде у Львові у театріі ім. Марії Заньковецької 13 травня 2019 року.

Відомі актори, пов'язані не тільки з театром, але й з кінематографом - запросять вас поринути у яскраву атмосферу сучасної п'єси.

За сюжетом, чарівна журналістка, сеньйорита Паола (Лілія Ребрик), з першого погляду підкорює серце поважного політика, синьйора Леоне (Лесь Задніпровський). Леоне, перебуваючи у досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю, але, на жаль, похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу. Однак Леоне не здається. Він укладає договір з молодим, нікому невідомим драматургом П'єтро (Костянтин Костишин) і публічно видає його літературні твори за свої. Леоне отримує славу та успіх, а П'єтро - прихильність і палкі поцілунки Паоли. А може ця підступна бестія веде подвійну гру?... Фінал вистави буде по-справжньому несподіваним..

Купити квитки на Вистава "Жінка над нами"
 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах