Вистава "Загадкові варіації"

Афіша - Театри - Вистава "Загадкові варіації"

Афіша - Театри - Вистава "Загадкові варіації"

25 листопада у театрі ім. М. Заньковецької відбудеться вистава "Загадкові варіації" за участі народних артистів України Станіслава Боклана і Олексія Вертинського.

На безлюдний острів у крижаному норвезькому морі, де останні 15 років відлюдником мешкає відомий письменник, приїздить журналіст з маленької провінційної газети. Аби взяти інтерв’ю. Чому нобелевський лауреат погоджується на це, адже він ненавидить журналістів? А можливо, це зовсім і не журналіст? Тоді для чого він приїхав? Вони розмовляють про якусь жінку. Хто вона?

У центрі оповідання - особистість жінки, про яку думають, мріють, кажуть що люблять її двоє чоловіків. Це два протилежні погляди на любов, відданість, зраду ...
Тонка і точна психологічна опрацювання характерів, захопливість сміливо задуманого сюжету, чарівність поетичної образності мови, зухвалість сценічного рішення.
Любов, за словами одного з героїв вистави, - "прекрасний затаєний мотив, мелодія, яка змушує мріяти, далека, невловима ... Жінки схожі на цю музику, жінки, про яких ми мріємо, але ніколи не розуміємо, ніколи".
"Загадкові варіації" - це той рідкісний випадок, коли розмови про горезвісний театральний механізм знаходять сенс, перестаючи бути всього лише відлунням зі старих книжок про дідуся Станіславського.

Вистава "Загадкові варіації" зацікавить і тих, хто любить гострий сюжет, і тих, хто з повагою ставиться до гарної літератури.

Тривалість вистави - 1 год. 30 хв.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах