Василь та Світлана Яричі. Виставка скульптури та малярства

Афіша - Виставки - Василь та Світлана Яричі. Виставка скульптури та малярства

Афіша - Виставки - Василь та Світлана Яричі. Виставка скульптури та малярства

Світлана Ярич народилась 1960 року у Кременці. Мистецьку освіту здобула у Львові, на відділі моделювання одягу ЛДІПДМ упродовж 1977-1982 років.З кінця 1970-х і до сьогодні активно експонує свої роботи в царині дизайну одягу, станкової графіки та малярства. Автор більше десяти персональних виставок в Україні та за кордоном. Роботи знаходяться у збірках України, Франції, Італії, Польщі та Словаччини.

Василь Ярич народився 1951року в с. Велике Тур’я, що біля м. Долини на Івано-Франківщині. Мистецьку освіту здобув у Львові, на відділі монументальної скульптури ЛДІПДМ упродовж 1974-1979 років. З 1979 року і до сьогодні  - експонує свої станкові роботи на збірних та індивідуальних виставках. Є автором близько пів тисячі станкових скульптурних та більше тридцяти монументальних творів. Серед резонансних монументальних проектів: перший в Україні "Памятник Михайлові Грушевському" (м. Долина на Івано-Франківщині, 1993), львівські пам’ятники "Просвіті" (1994) та "Королеві Данилу" (2001), "Пейзаж Лотарингії" (Ляндштроф, Франція, 1994) та інші.

Відкриття виставки відбудеться 5 лютого 2015 року о 16.00 в Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького, що на проспекті Свободи, 20.

Василь та Світлана Яричі. Виставка скульптури та малярства: фото 1Василь та Світлана Яричі. Виставка скульптури та малярства: фото 1 Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах