Відкриття виставки живопису Сергія Прудька «Лавра»

Афіша - Виставки - Відкриття виставки живопису Сергія Прудька «Лавра»

Афіша - Виставки - Відкриття виставки живопису Сергія Прудька «Лавра»


Впродовж березня у кав‘ярні-галереї "Штука" триватиме виставка живопису Сергія Прудька "Лавра"

 Автор розповів, що у роботах "хотів звернути увагу не лише на архітектурну довершеність храмів Лаври, а й на її гармонійне єднання з природою та людиною, внутрішньою сутністю церковного життя та його величезним значенням у духовному розвитку людини...".

Виставка об'єднає полотна, створені у рамках творчої програми монументальної майстерні сакрального мистецтва професора М. Стороженка при Національній академії образотворчих мистецтв і архітектури, організованої для дослідження архітектурного середовища комплексу храмів Успенської Києво-Печерської Лаври - визначної пам'ятки українського бароко.

Про автора:

Сергій Прудько народився в Дніпропетровську в 1988році. Закінчив художній коледж у місті Дніпропетровськ, зараз навчається на п’ятому курсі монументального живопису Національній академії образотворчих мистецтв і архітектури. Учасник кількох республіканських виставок у Києві та Дніпропетровську.

Відкриття виставки живопису Сергія Прудька «Лавра»: фото 1Відкриття виставки живопису Сергія Прудька «Лавра»: фото 1 Кав'ярня-галерея "Штука"

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах