Відкриття виставки "Арт і шоколад"

Афіша - Виставки - Відкриття виставки "Арт і шоколад"

Афіша - Виставки - Відкриття виставки "Арт і шоколад"


Проект "АРТ І ШОКОЛАД” ­- виставка і майстер-­клас зі створення шоколадної картини від відомого грузинського художника Автанділа Гургенідзе.


Одного разу відвідавши Україну, відомий грузинський художник Автанділ Гургенідзе привіз додому багато солодощів з Львівської майстерні шоколаду. На обгортках, упакуваннях та валізці з шоколаду він намалював більше 50 картин.


Ця виставка прилетить з Тбілісі до Львова


1 травня відбудуться відкриття експозиції та прес-конференція, після яких художник проведе майстер-клас зі створення шоколадної картини. Виставка триватиме до 22 травня.

Автанділ Гургенідзе – художник, якого часто надихають незвичайні речі. Окрім внутрішніх та зовнішніх стін, паперу, полотна та інших звичайних поверхонь він любить малювати й на доволі незвичних об'єктах. Наприклад, крім написання картин він захоплюється екстремальним мистецтвом - його яскраві роботи можна побачити на висоті 3750 м — високо в горах (проект МЕТЕО), на фасадах багатьох будівель, гірськолижних станцій, на вуличках та площах грузинських містечок. Дипломна робота автора прикрашає станцію метро "Надзаладеві" в Тбілісі.

фото fotofact.netфото fotofact.net

фото fotofact.net

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах