Акутально для тих, у кого є бажання вийти з дому

фото: Олег Бабенчук

фото: Олег Бабенчук

Дозвілля та їжа
01 сiчня 2015 13:04

Vgorode нагадує, куди можна піти у Львові у перший день нового року. Акутально для тих, у кого є змога і бажання вийти з дому.

Для активного відпочинку на свіжому повітрі  тепер є не тільки ковзанки, а й перший міський Зимовий парк, де можна покататися на санчатах, лижах, сноутюбах, навіть на собачих упряжках, пограти у сніжки, зліпити сніговика, а також поласувати смачненьким на випити глінтвейну. 

Разом з малечею вже сьогодні  можна долучитися  до акції  "Різдво у гаю з Ангелами" та відвідати виставку  "Ой прийдуть до тебе три празники в гості"

Сьогодні у кав'ярні "Штука" відкривається виставка Олександра Коровая "Зодіак". Автор пропонує глядачеві "трохи примружити очі" і подивитися на характерні особливості знаків зодіаку через призму різних мистецьких епох.

Дитячий клуб "Лис Микита" о 18:30 запрошує привести малюків на вул. Братів Рогатинців, 18, щоб їх поздоровив веселий Дід Мороз, а також  щоб дітлахи розважилися у лабіринті та кімнаті професій.

В Арт-Пабі Субкультура відбудеться перший концерт нового року! Обіцяють лікувати шотами і драйвом. Виступатимуть: The Hypnotunez (shout'n'swing orchestra / Вінниця), LouD'n'Dirty (speed rock'n'roll / Київ), Poltva Rats (city punx / Львів) .

А також в Динамо.Блюз (вул. Стуса, 4, Ближній центр)  о 20:00 чекають на традиційну першосічневу вечірку.

Куди ще можна піти у Львові прямо зараз - дивіться нашу Афішу. І ще загляньте сюди і сюди

І обов'язково поблукайте засніженими вуличками старого міста.

А коли стемніє - нестямно фотографуйте: нічний Львів - це щось!

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах