Святкова програма 9 січня у Львові: дитячі вертепи, Пампуховий ярмарок, спільна коляда та лазерне шоу

фото: galnet.org

фото: galnet.org

Дозвілля та їжа
09 сiчня 2015 11:08

Сьогодні, 9 січня, Львів продовжує святкувати Різдво.

О 13:00 на площі 12 ялинок, що на вул. Симоненка, починається фестиваль дитячих вертепів, особливими гостями якого стануть вертеп з Донеччини та гурт "Йорий Клоц". На закінчення заходу організатори підготували справжнє вогняне шоу.

У Музеї народної архітектури та побуту "Шевченківський гай" на свято "Різдво в гаю" продовжуються різдвяні святкування: на головній сцені виступатимуть вертепи, а також відбудеться спільна коляда. Гості свята зможуть взяти участь у різноманітних майстер-класах і створити ляльку-мотанку, сплести дідуха і різдвяних павуків з соломи та власноруч виготовити свічку разом із Львівською свічковою мануфактурою.

З 11.00 до 19.00 на площі Ринок там триватиме Пампуховий ярмарок. Тут пампухи можна придбати з найрізноманітнішими начинками – з маком, полуницею. вишнею, згущеним молоком тощо. Крім пампухів на львів’ян та гостей міста також чекають бублики, пряники, глінтвейн та інші традиційні різдвяні страви.

З 14.00 на головній сцені відбуватимуться конкурси, забави, виконуватимуть колядки та щедрівки.

З 18.00 можна поколядувати з гуртом "Перекоти Поле".

О 19:00 продовжиться третій день XVI Різдвяного фестивалю  "Велика коляда" у Храмі Пресвятої Євхаристії. Публіка почує колективи зі Львова, Києів, Ніжина та Шостки.

Вогняне і лазерне шоу "Коли ангели спускаються на землю" від театру "Воскресіння" у дворику Ратуші сьогодні заплановано на 17.00, 18.00, 19.00, 20.00, 21.00.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 9 січня

Зміцнити щит: як Львівський лицар допомагає бійцям у АТО

Все, що потрібно знати: 8 мобільних додатків, які допоможуть у Львові

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах