У Львові відбудеться "Сімейний карнавал": куди і коли приходити з дітками

фото:wikimediaukraine.wordpress.com

фото:wikimediaukraine.wordpress.com

Дозвілля та їжа
11 лютого 2015 11:34

Католицька парафія св. Йоана Павла ІІ запрошує львів’ян побувати в неділю на "Сімейному Карнавалі".

Захід відбудеться у корпусі Філософсько-богословського факультету УКУ. "Сімейний Карнавал" – це свято для всієї родини (дітей, молоді та батьків).

"Карнавал" у перекладі з італійської означає "прощатися із м’ясом", тому ці заходи проводяться саме перед початком  Посту. В Святому Письмі, а саме в Проповідника, читаємо, що потрібними є і час посту, і час радості", – розповідає отець Григорій Драус.

Стиль та настрій заходу будуть наближеними до Різдвяного Фестивалю, який відбувся 25 січня у Львові.

За словами отця Григорія Драуса, цей карнавал трохи відзначатиметься від звичайного, бо буде трохи спокійнішим і в формі майстер-класів.

- Адже зараз не той час, щоб дуже танцювати. Тому ми вирішили, - пояснює отець Григорій Драус, - організувати це свято для дітей саме в такій формі. Тут  вони зможуть з простих підручних засобів своїми руками виготовити оздоби, маски і інші прості предмети. Та головне в цьому процесі, що вони стануть креативними творцями, повірять в свій талант і зможуть таким чином себе реалізувати в творчості.

Тема карнавалу – "Кожен є творцем. Кожен має особливе покликання і таланти". З аніматорами, котрі будуть провадити ці заходи, можна буде зробити прості предмети, в тому числі, з паперу. Спільні ігри й танці продовжать карнавал.

"В особливий спосіб запрошуємо осіб, задіяних у виховну працю з дітьми, оскільки Карнавал буде також чудовою нагодою для пізнання нових методів у виховному процесі", – додає отець Григорій Драус.

Проводитиме захід Клуб педагогічної креативності "АНІМА" (педагогічний відділ Католицької парафії св. Йоана Павла ІІ).

ДЕ І КОЛИ ВІДБУДЕТЬСЯ КАРНАВАЛ 

Усіх охочих запрошують в неділю, 15 лютого, до корпусу Філософсько-богословського факультету Українського католицького Університету (вул. Хуторівка, 35а).

Захід проходитиме у такий спосіб:

11:00-12:00 - зустріч батьків-аніматорів, які будуть займатися з дітьми

12:00-13:00 - молитва для дітей

з 13:00 - карнавал

Вхід вільний.

ЩЕ НОВИНИ ЛЬВОВА

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах