У Львові іноземці розкошують в дорогих готелях за "копійки"

Фото: gursesintour.com

Фото: gursesintour.com

Дозвілля та їжа
26 лютого 2015 12:20

У  Львові  іноземці розкошують в дорогих готелях за "копійки". І це не дивина. З таким курсом гривні до долара, можна не лише кожному європейцю чи американцю поселитися в фешенебельному готелі і  пообідати в дуже  дорогому ресторані, але й не витратити на такі вигоди навіть третьої частини коштів, які б довелось  викласти за подібний комфорт у себе вдома.

Адже навіть кави кожен з них у нашому місті може випити менше, ніж за 1 долар. А оскільки Львів  - на першому місці в  міжнародних пошукових туристичних  сайтах, то  туристів  з-за кордону навіть у цей, не курортний час, в нашому місті  аж ніяк не бракує.

Vgorode поцікавився ситуацією, яка складається з іноземними відвідувачами в  двох найпопулярніших готелях, розташованих в самому центрі Львова. І ось що нам розповіли.


Готель "Швейцарський"


-фото:www.monolittour.lviv.ua

фото: monolittour.lviv.ua

Якщо брати наповнення готелю за 100%, то в нашому зараз 50% складають іноземці, - розповідає маркетолог Наталя. – У нас проживають сьогодні туристи із США, Канади, з різних країн Старої Європи. Львів їм дуже подобається. А від цін - вони просто в захопленні. 

Вартість номера в нашому готелі починається від 1200 гривень, за двомісні апартаменти треба заплатити 3300. Це просто смішна ціна для тих туристів, які прибувають з-за кордону.

Що стосується харчування, то ціни для них теж дуже доступні.  Бізнес-ланч, наприклад, у нас коштує лише 75 грн. Обід в нашому ресторані "Валентино"  - чек на одну персону 300 гривень. А в обід входить  хороший салат, друга основна страва з телятини, свинини чи з риби і кава, вартість якої у нас 25 грн. Так що  туристам такі ціни до вподоби і вони з задоволенням зупиняються в нашому готелі і обіцяють приїхати ще.


Готель "Panorama"


-фото:hotel-opera.lviv.ua

фото: hotel-opera.lviv.ua

Європейці дійсно активізувались в плані поїздок в Україну, - розповідає маркетолог готелю Аліна. - Зараз у нас проживає дуже багато німців, які залишились після футбольного матчу "Шахтар" - "Баварія". Номери  для проживання у нас досить дешеві: ціна починається від 1020 грн. Люкс коштує 2380 грн. Правда, з 1 березня ціна буде збільшена, замість 1020 гривень доведеться платити 1200, а за люкс – 2740 грн.

Сніданок в нашому готелі коштує 90 гривень. Це фактично шведський стіл: каші, нарізка, фрукти, кава, чай, соки.

В нашому ресторані "Панорама" кожен іноземець може замовити собі обід, який обійдеться в 300-400 гривень Вечеря трохи дорожча – 500 гривень, кава – 28 гривень без молока і 37 з молоком.

Все це іноземці замовляють без проблем і дуже задоволені цінами, бо таким чином в Україні вони "гуляють" за копійки, чого не скажеш про наших туристів.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

26 лютого: яке сьогодні свято та у кого іменини

  Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 26 лютого          

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах