Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості

фото:ru.misto-market.com.ua

фото:ru.misto-market.com.ua

Дозвілля та їжа
06 березня 2015 21:05

Позаду робочий тиждень, а це означає, ви  зможете займатися улюбленими справами, зустрічатися з друзями і побувати на найцікавіших  естрадних, музичних, і навіть шоколадних  локаціях у нашому рідному місті.

Весна починається з музики жіночого свята, а  це означає, що подих кохання витатиме в повітрі  і  об’єднувати закоханих мелодією найсолодших почуттів. Тож, вперед, назустріч стрілам Амура і весняним вітрам. І не відмовляйте собі в задоволенні додати душі ендорфінів радості. Адже ці два дні не просто вихідні, а ще й святкові і ви маєте нагоду  привітати своїх коханих, рідних і знайомих з першим весняним святом. А де буде найцікавіше і куди варто піти, щоб створити собі святковий  настрій -  підкаже Vgorode.

 СУБОТА 

Свято Шоколаду 2015

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото

Атмосфера "абсолютного шоколаду" у Львові

На вас чекає:

- імпровізована шоколадна майстерня: протягом усього свята львівські скульптори на Ваших очах будуть створювати неймовірні скульптури з шоколаду.

- дитячий сектор: для діток буде облаштовано цілий третій поверх палацу. Саме тут шоколатьє будуть працювати над створенням великого Міста з шоколаду. Тут діти та дорослі зможуть виготовити власні шоколадні цукерки, помалювати шоколадом на вафельних тортиках, взяти участь у цікавих конкурсах та у багатьох інших забавах.

- атракції та інтерактивні розваги для дітей.

Де: Культурно-мистецький центр "Львівський Палац мистецтв"

Коли: 12:00

 

Вистава "Ніч для жінок"

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото 1

П'єса викликала неабиякий ажіотаж серед публіки, адже один з провідних елементів постановки - чоловічий стриптиз!

Сюжетна лінія: шестеро безробітних друзів зневірилися в тому, що можуть знайти роботу, адже закрився єдиний роботодавець міста - металургійний комбінат.

Оголошення в газеті інформує про те, що за вхід в бар, де показують чоловічий стриптиз, кожна дама має викласти 200 доларів. Шалена ідея приходить миттєво… На очах здивованої публіки "робітники від верстату" перетворюються на "аполлонів від стриптизу".

Режисер–постановник: Ярослав Федоришин, засл. діяч мистецтв України. Сценографія та костюми: Алла Федоришина, засл. артистка України.

Де: Театр "Воскресіння"

Коли: 18.00

Вартість квитків: 50 грн.

 

Опера "Кармен" - прем’єрна постановка

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото 2

У головній ролі Ескамільо – відомий оперний співак, український кавалер-баритон Костянтин Ріттель-Кобилянський ( Німеччина).

Минуло 2 роки від останнього візиту Костянтина до міста Лева. За цей час він здійснив багато цікавих творчих проектів, співав на найкращих сценах свiту, але душа його постійно лине до Львова. Iсторія родини співака тісно пов’язана з нашим прекрасним містом. Можна сміливо називати Львів його малою батьківщиною. "Моя мама, Світлана Кобилянська працювала провідною артисткою у Національному театрі ім. М. Заньковецької. Саме там вона зустріла мого батька Олександра Ріттеля. Їх палке кохання завжди надихало мене. Вам, можливо, видасться це кумедним, але мої батьки зачали мене у цих стінах. Річ у тім, що багато акторів квартирувалися у театрі, адже на другому поверсі був гуртожиток. Жили дружньо, великою родиною". 

Пан Ріттель-Кобилянський є одним з провідних баритонів сучасної опери. 

Незважаючи на тісний гастрольний графік співак знайшов можливість знову заспiвати на сценi Львівської опери, щоб вкотре здивувати глядача не тільки неймовiрно красивим тембром голосу, високою виконавською майстерністю, глибиною акторської гри, харизмою, але й подарувати усю свою пристрасть та любов рiдному львівському глядачеві.

Де:Львівський академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Коли: 18:00

 

 Концерт гурту Mad Heads у Львові

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото 3

 Вадим Красноокий заснував першу групу в Україні у стилі нео-рокабілі/сайкобілі. Стиль був досі абсолютно невідомим — і хлопці почувалися справжнісінькими піонерами — зі своїми рокабільними чубами, напівакустичною гітарою, контрабасом та барабанщиком, котрий грав навстоячки. Їхня місія — поширити нову музику Україною та повернути її туди, звідки вона прийшла, але вже із власним баченням.

Гурт Mad Heads XL створений в лютому 2004 року на базі відомого українського тріо  Mad Heads. До гітари, контрабаса і барабанів приєдналась потужна духова секція, до несамовитого рок-н-рольного драйву – нові музичні фарби, серед яких найпомітніше вирізнялись ска і реггі, з’явились також елементи українського фолку. Але найголовніше – це потужна позитивна енергія і оптимізм, якими наповнена музика групи.

 А ще - вміння музикантів перетворювати свої виступи у яскраві концертні шоу, які нікого не залишають байдужими.

Найпопулярніша пісня гурту - "Надія є!"

 Учасники гурту гаранту.ть позитив, гарний настрій і шалений драйв – все найкрраще від музичного колективу.

Де: Хмільний дім Робертса Домса

Коли: 20.00

Вартість квитків: попередній продаж -100 грн.; в день концерту – 150 грн.

 

Виступ гурту "Meрі" та фіналіста вищої ліги КВК "Торнадо Люкс"

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото 4

Організатори виступу обіцяють романтичну атмосферу, дотепні жарти та дотепи, а отже – щирий сміх, радість і хороший настрій.

Такий веселий вечір буде дуже доречним напередодні  жіночого свята, особливо, як зазначають організатори, коли ви проведете його удвох з коханою.

 То ж не пропустіть нагоди поповнити свій настрій  гарною порцією дотепів, жартів і справжнього гумору!

Де:Event Hall  (ex-Millenium)

Коли: 22:00

Вартість квитків: 89 грн.

 

Концерт гурту Ray Band

Концерт бойс-бенду

Справжні джентльмени нашого часу - хлопці з гурту RAY Band - зі сцени львівського пабу The Gas Station - Ugly Jack скажуть найгарячіші слова та заспівають свої найдрайвовіші пісні для всіх, хто ще не розівчився радіти життю.

Де: Рок-паб The Gas Station

Коли: 20:00

 

Гурт "Вагоновожатые" у Львові

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото 5

 З презентацією EP-альбому "Упасть с тандема"

Музична команда "Вагоновожатые" - нове ім'я на українській сцені. Але якщо придивитися - побачимо знайомі обличчя.

Гурт з'явився як дует гітариста Валентина Панюти і вокаліста Антона Слепакова. Панюта був учасником доволі відомої команди "Lюк", Слепаков - лідером  неповторних  "...И Друг Мой Грузовик". Новий тандем запрошує на концерт і обіцяє веселе дозвілля.

Де: Нічний клуб Undegraund

Коли: 20:00

Вартість квитків: 100 грн.

 

НЕДІЛЯ

Арсен Мірзоян у Львові

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото 6

Загадковий погляд, хрипкий голос, чоловіча харизма, найніжніші пісні та любов від сучасного романтика Арсена Мірзояна зачарують усіх 8 березня

Автор усіх своїх пісень, затятий прибічник живого звуку, він завжди виборює право бути почутим саме так, як того прагне його серце.Його пісні на усіх радіостанціях, його концерти – це завжди аншлаг.

 Цього разу, у Свято Жінок, Арсен вперше запрошує на свій неймовірний концерт не до клубу, а до театру, де акустика залу всіх приємно здивує. В цей вечір прозвучать всі кращі хіти, які доповнить особливе аранжування професійних музикантів Мірзояна. 

Також співак виконає нові пісні, написані спеціально для святкового весняного концерту! Арсен Мірзоян – це той виконавець, для якого сцена – не межа, яка відокремлює співака від глядача. Він вміє зробити так, щоб кожна людина, яка прийшла на концерт, знайшла у його піснях частинку своєї душі, а кожна жінка відчула себе частиною композиції.І ті, хто хоча б раз були на концерті Арсена, знають, що це не просто співак, який стоїть на сцені - це людина, яка своїми піснями переносить глядача  на "Незручні ліжка" "На кордони зими", де є всім знайомі "Капронові банти".

Під час концерту на усіх присутніх чекає не лише святкова атмосфера, неймовірні сюрпризи, цікаве шоу, але й зіркові гості, імена яких тримають в таємниці! Романтичний вечір з харизматичним Арсеном Мірзояном зробить 8 березня – незабутнім!  Організатори концерту запрошують на унікальний сольний концерт Арсена Мірзояна і запевняють, що нічого схожого ви ще не бачили і не чули.

Де: Національний український академічний драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 16:30, 19:00

Вартість квитків: 90-390 грн.

 

Концертна програма "Бродвей"

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото 7

Концертна програма доповнена останніми хітовими музичними новинками зі світу кіно.

Це яскраве дійство, безумовно, варто побачити і насолодитися  хвилююючими композиціями із улюблених голівудських фільмів та залишити заряд емоцій до наступних яскравих переглядів. 

Співачка Лєна Корнєєва порадує як власними піснями,так і відомими хітами, створивши неповторну атмосферу "Диско 80-90-х": The Best, Тіни Тернер, Venus, Mama Mia (Абба), One way ticket (Еррапшн), Strong enough (Шер), I will allways love you (Х'юстон), сучасні та інші улюблені і хіти англійською, французькою, українською та російською мовами.

Якісну кіномузику виконає Академічний молодіжний симфонічний оркестр "ІNSO-Львів".

Виступи оркестру львів’яни та гості міста сприймають на "біс"! З приємністю очікуйте нових хітів із голівудських кінофільмів, які ще досі не звучали у виконанні оркестру. Оркестром диригуватиме маестро – Володимир Сивохіп. 

І, звичайно ж, налаштуйтеся на перегляд  вражаючих кінокадрів, проектованих на великий екран під час концерту.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 17:00, 19:30

Вартість квитків: 60, 90,120,150,180,220,250 грн.

 

Оркестр Cantabile Orchestra - концерт "Володар Перснів"

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото 8

Симфонічний оркестр представить саундтреки з трилогії

Мало який твір впливав на історію фантастики так, як це зробив "Володар Перснів". Геніальність Джона Р. Толкієна не лише сформувала жанр фентезі, але й створила одну з найбагатших та найглибших історій у світовій творчості. І цей світ кришталево чистого та досконалого фентезі ніколи не буде залишатись поза увагою людей.

Оркестр Cantabile Orchestra знову повертається до Середзем'я, до історії, що буде розказана мовою музики Говарда Шора, текстів Толкієна та відеорядом із фільмів "Володар Перснів" Пітера Джексона.

Ви зможете почути пісні ельфів та гномів, моторошні звуки ковалень Ізенгарду, наспіви Рогану та разом  виграти битву на Пеленорських полях і відплисти ген до Заходу сонця.

Все це - симфонічний оркестр та хор Cantabile Orchestra, що вже кілька років поспіль виконують музику із саундтреків. Величезний екран кінотеатру дозволить забути про реальний світ, а вірші та тексти з книг -- нагадають про чудову мову трилогії Професора.

Де: Львівський драматичний театр імені Лесі Українки

Коли: 18:00

Вартість квитків: 120-160 грн.

 

Концерт Beissoul & Einius (Литва)

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото 9

Жовтий піджак, галогенні окуляри, магнетична dance-пантоміма, самобутній вокал і винятково чуттєва музика

Виступили в липні 2014-го на Sziget Festival Україна Pre Party у Києві і зразу стали відкриттям.

Виходять в натовп і звідти співають ще краще, ніж на сцені. Обіцяють вивчити пісню українською - і за три тижні знімають на неї кліп, який рве всі можливі топи року

Компліменти від GusGus у Ризі, аншлаги у Вільнюсі щомісяця, спеціальні гості на концерті THE HARDKISS у Києві та виступ перед Blue Foundation в столичному "Atlas", вражені пости про B&E від українських колег – Beissoul & Einius стали одними з найбажаніших закордонних гостей в Україні.

Не пропустіть цікавого концерту і подаруйте своїм дівчатам музичне паті!

Де: Нічний клуб Undegraund

Коли: 20:00

Вартість квитків: 100 грн.

 

Сольник Bria Blessing

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото 10

Брія Блессінг (англ. Bria Blessing — українська та американська співачка, учасниця українського проекту "Голос Країни. Перезавантаження".

Батьки Брії - Марк і Ронда Блессінг, переїхали усією сім'єю до Львова в березні 1993-го року.

Брія керує музичним відділом церкви, займається різноманітною  соціальною та благодійною роботою. 

Брія - вокалістка, музикант, композитор і автор пісень. Вона записала два музичні альбоми "Chapter 1: Of Flying and Falling", квітень-червень 2013 року , "Prologue", жовтень 2013 року, які вона презентувала під час різдвяних свят у Львові 19-го грудня 2013-го. 

21-го січня 2013-го Брія взяла участь в "Різдвяній феєрії" у  філармонії  Львова. 

Вокалістка -   учасник різноманітних християнських конференцій і з 2011-го року декілька років поспіль була незмінним лідером  міжнародного фестивалю "Без Стен".

У березні 2014 року - учасниця вокального шоу "Голос Країни".

Де: Ресторан імпровізацій Грушевський cinema jazz

Коли: 20:30.

Вартість квитків: 120 грн.; в день концерту - 150 грн.

 

 Олег Уніерсал Band Ua

Куди піти у Львові на вихідні: 13 атракцій для радості фото 11

Олег Універсал – вулкан драйву та позитивної рок-н-ролльної енергії. Один із самих сонячних і оригінальних проектів України!
Дипломант Книги Рекордів України як людина, яка зіграла на 10-ти музичних інструментах, одночасно замінивши повноцінний рок гурт з чотирьох чоловік.

Незвичайність виконання, драйв подачі – гарантують рок-н-ролльний настрій та сонячну погоду на весь тиждень.

В програмі: пиво, танці, рок-н-ролл!

Де: Хмільний дім Роберта Домса

Коли: 20:00

 

Ще більше заходів  у нашій Афіші

Дитяча афіша

Театральна афіша

Афіша виставок

 

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах