Lviv Fashion Week: формат, проекти, локації

фото:lvivexpres.com
фото:gazeta.lviv.ua
фото:www.newsmarket.com.ua

фото:lvivexpres.com фото:gazeta.lviv.ua фото:www.newsmarket.com.ua

Дозвілля та їжа
11 березня 2015 14:19

 

фото:lvivexpres.com

фото:lvivexpres.com

фото:www.newsmarket.com.ua

фото:www.newsmarket.com.ua

Через війну в країні Lviv Fashion Week цього разу буде дещо стриманішим: на покази колекцій "Осінь-зима 2015" не запрошують іменитих дизайнерів з-за кордону. Однак буде чимало наших: Roksolana Bogutska, Oksana Mukha, Oksana Piekna, Kateryna Karol, Cher-nika, Lidiya Yanitska. Про це повідомляє Zaxid.net.

Покази стартують через два тижні, 25-29 березня. Основною локацією буде Міжнародний аеропорт "Львів", а також готелі та кав’ярні міста разом з "Ареною Львів".

Як і на попередніх показах, організатори обіцяють проект LeBOX – серію статичних презентацій дизайнерських колекцій, коли моделі демонструватимуть новинки, позуючи на боксах. Будуть і студентські покази, і Fashion-діалоги, а ще готують колекцію прет-а-порте від ініціаторів фестивалю "Туcтань".

Обіцяють і благодійний показ задля бійців АТО, які зараз перебувають у військовому госпіталі. "Потреба є в апараті вентиляції легень. Тому проект фонду "Я не один"  Роксолани Богуцької буде спрямовано на закупівлю цього обладнання. Це обладнання привеземо швидше за все з Німеччини, тому що там дешевше і дуже якісна продукція", – поділився планами співорганізатор Lviv Fashion Week Олександр Плащенко.

"З міжнародних гостей буде білоруський дизайнер Natasha TSU RAN, з Києва буде відомий дизайнер, учасник Ukrainian Fashion Week, Серж Смолін зі своїм брендом IdoL – це чоловіча колекція", – зазначила співорганізатор Lviv Fashion Week Дарія Янковська.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

В Украине пройдет масштабный конкурс детских рисунков

 11 березня: кого сьогодні привітати

11 львівських дизайнерок у центрі Львова відкривають шоурум 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах