Львівський проект "Світ добра" - переможець всеукраїнського конкурсу

фото з архіву Nravo Kids

фото з архіву Nravo Kids

Дозвілля та їжа
17 березня 2015 12:40

 

Фото: з власного архіву львівських розробників ігр

Дочірній проект найбільшого українського розробника мобільних ігор Nravo потрапив у трійку переможців у номінаціях: “Інновації у благодійності” та “Благодійник — малий бізнес”.


Розробники подбали про  потребуючих дітей


Львівська компанія-розробник безкоштовних українських розвиваючих мобільних ігор для дошкільнят "Nravo Kids" у грудні 2014 року спільно з "Майкрософт Україна" випустила безкоштовну мобільну гру "Світ добра". Благодійна ініціатива була  спрямована на те, щоб звернути увагу на потреби українських дітей, котрі потребують особливої уваги.

фото з архіву львівських розробників ігр

Львівський проект "Світ добра" - переможець всеукраїнського конкурсу фотоКонцепція гри побудована навколо ідеї допомоги дітям. Герої  гри - теж діти, яким необхідна особлива увага. Мета гравця — зробити таку дитину щасливою, а після закінчення гри - учасник може перейти на сторінку з переліком благодійних фондів-партнерів і перерахувати будь-яку суму на допомогу дітям.

Львівський проект "Світ добра" - переможець всеукраїнського конкурсу фото 1

Львівський проект "Світ добра" - переможець всеукраїнського конкурсу фото 2

Враховуючи те, що Nravo Kids регулярно бере участь у різноманітних благодійних акціях, PR-керівник проекту Роман Дзиговський подав заявку на участь у всеукраїнському конкурсі “Благодійна Україна”.
 


Львівський проект став переможцем серед 320 конкурсних



“10 березня мені подзвонили з оргкомітету конкурсу та повідомили, що ми увійшли в число призерів конкурсу. Враховуючи, що у конкурсі приймали участь понад 320 проектів з усієї України, це була неочікувана та дуже приємна новина.” - коментує Роман Дзиговський.

Нагородження проходило 12 березня в Києві, в Мистецькому Арсеналі. 

Львівський проект "Світ добра" - переможець всеукраїнського конкурсу фото 3

"Ці номінації — це ознака того, що всім нам треба бути трішки добрішими один до одного. Також нам було дуже приємно почути відгуки, що Львів — це не тільки туристичне місто, а й соціально відповідальне. Ми раді, що змогли поділитись з усією країною частинкою галицького добра та допомогли  діткам, які цього потребували. Тепер, ми плануємо зробити другу частину цієї гри, до якої ми залучимо ще більшу кількість благодійних фондів та допоможемо ще більшій кількості дітей," - розповіла Наталя Табачин, керівник проекту Nravo Kids.

Всі фото - з власного архіву Nravo Kids

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Дізнайся, як долучитися до акції "Подаруй Львів своїм рідним"

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах