Цьогоріч на "Флюгерах Львова" очікується "Прокидання" з "ТНМК"

фото:www.bokeh.com.ua/

фото:www.bokeh.com.ua/

Дозвілля та їжа
16 квiтня 2015 16:19

У неділю, 3 травня, в останній день фестивалю "Флюгери Львова" відбудеться традиційне "Прокидання з..."

Нагадаємо: Етно-джазовий фестиваль Флюґери Львова 2015: розклад подій

Цьогоріч Львів "прокидатиметься" із Харковом.

Про це сьогодні, 16 квітня, під час прес-конференції повідомила координатор фестивалю "Флюгери Львова" Юлія Хомчин.

"Усі, хто приходить на фестиваль, найбільше очікують на "Прокидання…", оскільки це незвична концертна програма. Цьогорічне "Прокидання з…" буде продовженням постійного діалогу Львова і Харкова. Саме тому ми вирішили зробити подарунок і прокинутися із містом, яке максимально віддалене від нас, але між нами немає відстані у культурі, розвитку", – зазначила Юлія Хомчин.

Вона розповіла, що зі Львовом прокидатиметься гурт "Танок на майдані Конго", який утворився у Харкові

"ТМНК – це хлопці, які творять культуру хіп-хопу, які вважають її музикою спротиву, називають нервом, який реагує на все, що відбувається у суспільстві. Вони дуже радо прийняли нашу пропозицію. Хлопці кажуть, що у них ніколи не було проектів вранці, що це для них абсолютно нові горизонти, що це великий виклик", – сказала Юлія Хомчин.

Вона розповіла, що спеціально для "Прокидання з…" ТМНК готує спеціальну програму, яку наразі не оголошує. Музиканти лише зізналися, що частина програми буде акустичною.

"Вони кажуть, що покажуть Харків максимально якісно, максимально красиво, а також покажуть свою любов до Львова і те, чого вони сюди приїхали. Музиканти обіцяють, що збудять нас як ніхто", – зазначила координатор фестивалю.

Вона додала, що під час "Прокидання…" виступить і зовсім молодий харківський колектив Szklo. Модеруватиме дійство Юрко Іздрик.

"Для Юрка Харків – одне із найулюбленіших міст. У нього багато реалізованих спільно з Харковом в літературному середовищі проектів, тому окремою частиною для відвідувачів, які люблять літературу, буде персона Іздрика, який підготував окремий текст для "Прокидання…", – розповіла Юлія Хомчин і додала, що Сергій Жадан мав модерувати дійство разом із Юрком Іздриком, однак через брак часу йому не вдасться це зробити.

Ще новини Львова:

У неділю в Ботанічному саду ЛНУ ім. І. Франка – День відкритих дверей 

Сквер на Сихові: як можна самотужки змінити місто 

У Львові провели акцію "День Велосипедом на роботу" 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах