У Львові визначать кращі кафе і ресторани

фото:morningsinlviv.blogspot.com

фото:morningsinlviv.blogspot.com

Дозвілля та їжа
21 травня 2015 11:19

У вересні цього року вдруге стартує "Львівська гостинність" - ініціатива з маркетингу та якості закладів харчування, метою якої є покращення роботи львівських ресторацій та кафе, а також поширення позитивного досвіду їх роботи.

Сервіс-тест для закладів Львова відбувається в 4-х категоріях: ресторан, кафе, пивний ресторан/паб, кондитерська, участь в якому є добровільною.

Перед початком тестування ресторатори-учасники матимуть нагоду безкоштовно взяти участь у фаховому семінарі. Учасники самостійно обирають, за якою з категорій планують пройти тестування, оплативши частково витрати участі в проекті в розмірі 120 євро. Решту витрат у рамках ініціативи буде профінансовано за підтримки Німецько-українського партнерського проекту у сфері бізнесу.

Згодом, в рамках таємного візиту (mystery-check), заклади відвідує гість-тестер. Щоб отримати відзнаку, необхідно виконати щонайменше 70% вимог візиту. Тестування й оцінка якості проводяться щодо асортиментних пропозицій закладу, рівня якості його сервісу, атмосфери.

Серед переваг, які отримують підприємства-учасники, буде докладний експертний звіт, який формуватиметься на підставі тестування закладу. Він міститиме оцінку якості з погляду гостя і, таким чином, допоможе виявити "слабкі місця",  віднайти потенціал для вдосконалення закладу і покращити якість сервісу в різних ділянках роботи. Окрім цього, заклади, які успішно пройшли тестування, отримають сертифікат якості "Львівська гостинність", який діятиме протягом 2016-2017 років. Розміщений на фасаді закладу, він є важливим маркетинговим та промоційним засобом. Так, досліджено, що у Німеччині ті ресторани, які успішно брали участь в ініціативі якості, змогли підвищити як популярність серед гостей, так і свій оборот в деяких випадках аж на 20%.


Довідка


"Львівську гостинність", під час якої вперше в Україні було проведено сертифікацію за німецьким зразком, започатковано 5 липня 2011 р. Комітетом з туризму Львівської торгово-промислової палати, німецькою Асоціацією готельно-ресторанного бізнесу землі Бранденбурґ (DEHOGA Brandenburg), Німецько-українським партнерським проектом у сфері бізнесу, Львівським туристичним альянсом, Центром Підтримки Бізнесу NewBizNet за партнерства Львівської міської ради.

Зразком для "Львівської гостинності" стала ініціатива "Бранденбурзька гостинність" у Німеччині, з допомогою якої DEHOGA Brandenburg підтримує рестораторів німецької федеральної землі у забезпеченні належної якості та маркетингу.

Під час вступного заходу фірма "Moritz Hotelconsulting", яка проводила вишкіл і надавала консультацію закладам гастрономії та готелям в Україні перед проведенням ЧЄ-2012 року, проведе безкоштовний семінар на тему "Здивувати клієнта – просто зробити по-іншому".

В кінці березня 2016 року відбудеться заключний етап проекту та будуть урочисто вручені сертифікати якості "Львівська гостинність".

Зацікавлені особи можуть звертатись до контактних партнерів: Марта Науменко, Львівський туристичний альянс, тел. 063 867 6005, e-mail: tour-alliance@visitlviv.net; др. Андрій Янів, Німецько-український партнерський проект у сфері бізнесу, тел. 093 760 8880, е-mail: project@cci.lviv.ua.


Раніше


Нагороду Ініціативи "Львівська гостинність 2012-2013" отримали:

"Гридниця" (смт. Олесько, Олеський замок),

"Дарвін" (м. Львів),

"Дублін" (Львів),

"Зе Гриль" (м. Львів),

"Зелені пагорби" (готель "Замок Лева"),

"Йо-мойо" (м. Трускавець),

"Кентавр" (м. Львів),

"Креденс кафе" (м. Львів – Сокільники, ТРЦ "King Cross Leopolis"),

"Кумпель" (м. Львів),

"Лев" (м. Львів, готель "Leopolis"),

"Масони" (м. Львів),

"Монс Піус" (м. Львів),

"Панська чарка" (м. Львів),

"Пантао" (м. Львів),

"Пастерія Бянко Россо" (м. Львів),

"Портус" (м. Трускавець, готель "Rixos"),

"Смаколик" (м. Львів),

"Спліт" (м. Львів),

"Тарон" (м. Львів),

"Цукерня" (м. Львів),

"Шекспір" (м. Львів),

"Шопен" (м. Львів),

"Япі" (м. Львів).

Львів у новинах:

На вулиці Курбаса у Львові облаштують унікальний простір (фото) 

Вознесіння Господнє: в яких храмах Львова буде святкова служба 

30 травня у Львові святкуватимуть велодень 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах