ЛКП "Лев" відремонтують і створять на території сучасну ветклініку

фото з сайту lviv.vgorode.ua

фото з сайту lviv.vgorode.ua

Дозвілля та їжа
04 червня 2015 19:27

Підприємство ЛКП "ЛЕВ" півтори тижні тому розпочало проведення масштабних ремонтних робіт у приміщеннях. Відтак, тут змінили повністю дах, розпочали демонтаж вольєрів та підлоги, триває процес кардинального оновлення карантинних приміщень. 

Про це повідомляє pohlyad.com.

Роботи проводяться в рамках проекту "S.O.S безпека співжиття людей та безпритульних тварин", за співфінансування міської ради, міжнародного благодійного фонду Руслани Лижичко, волонтерів, усіх небайдужих до проблеми собак-безхатченків та одного із покровителів, львів’янина з Москви, який надав в безстрокове безплатне користування професійний апарат Karcher для очистки вольєрів вартістю 20 000 тисяч гривень.

Станом на сьогодні тут повністю змінили дах, розпочали демонтаж старих вольєрів, які стоять уже 50 років. У рамках проведення кардинальних ремонтних робіт добудували нові приміщення. Після того, як завершать із карантинним приміщенням, перейдуть до лікарні. Як зазначає директор ЛКП "ЛЕВ" Олег Мацех, найближчим часом підприємство планує зробити каналізаційний відвід з вольєрів, однак додає – фінансування на це наразі немає.

"Карантинні приміщення – це наше найважливіше приміщення, яке, однак, завжди було в найгіршому стані. Там навіть немає каналізації. Зараз ми це все кардинально змінюємо" - додає Олег Мацех.

Відтепер підприємство проводитиме реєстрацію та ідентифікацію тварин. Зареєструвати тваринку можна буде через ЛКП "Лев", ветеринарні кабінети або онлайн. Ця реєстрація має на меті забезпечити швидке знаходження собачки у будь-якому місці, де б вона не знаходилась. Впроваджено облік відлову собак та їх стану, передбачено номерки для кожної собаки (надані Львівською філармонією). Створено особову картку для кожної собаки з історією хвороб.

Підприємство має на меті повністю перетворитись у якісну ветеринарну клініку, де швидко, якісно та безпечно проводитимуться операції, надаватимуть допомогу тваринам.

ЛКП "Лев" запланувало велику соціальну кампанію, зокрема запрошення відомих особистостей, виїзні шкільні уроки в ЛКП.

Львів  у новинах:

На Проспекті Червоної Калини у Львові висадять калинові деревця 

Завтра у Львові стартує культурно-урбаністичний проект "Майстерня міста"

У Львові проведуть ринок вуличного стилю Pop-Up Market 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах