Муркотливий релакс: хто розважає відвідувачів у львівському зоокафе

Фото взято з сайту http://club4lapy.com/

Фото взято з сайту http://club4lapy.com/

Дозвілля та їжа
08 червня 2015 12:48

Колись цей чорний котик мешкав у районі Левандівки. Бідаку викинули ще маленьким на вулицю, після чого йому довелося оселитися в підвалі дев’ятиповерхівки. Малеча був дуже наляканим – боявся виходити з підвалу. Воду та харчі бачив зрідка. Частіше чув погрози від мешканців будинку – отруїти його.
Але одного дня котику пощастило – його забрала до себе одна  хороша людина, переселенка з Криму Тетяна Годок.

Читайте також: ZooCafe у Львові: кототерапія, розваги та примхливий єнот [Фото]

Згодом чотирилапого оглянув ветеринар, зробив усі необхідні профілактичні та лікувальні процедури. За ним доглядала дуже хороша дівчина – волонтерка Галина (вона допомогла багатьом бездомним тваринкам). А згодом життя чотирилапого обернулося несподіваним чином – він оселився в кафе.
Так-так. У кафе. І живе там Томас (так звати котика) разом з іншими кішками та єнотом. Детальніше про це читайте в нашій сьогоднішній публікації.
 


До того…



Родина з Криму переїхала з сонячної, колись рідної Ялти у Львів, після того як острів було анексовано. Згодом молоде подружжя відкрило у Львові кафе. Не звичайне, а особливе – Zoo Cafe. Це місце, де живуть тваринки, і всі бажаючі, в тому числі власники чотирилапих, приходять сюди разом зі своїми улюбленцями.
Героїня нашої історії – чорна киця – не одна живе у Zoo Cafe. Разом з нею й інші, колись безпритульні котики, котрих взяли у волонтерів, з притулків. Всі тваринки тут вакциновані, оброблені від паразитів. Вони можуть вільно гуляти в залі, а також мають свою спеціальну кімнатку для відпочинку.


Чому Zoo Cafe і чому саме у Львові?



У Тетяни з’явилася ця ідея ще тоді, коли вони жили з чоловіком у Ялті. Крім того, був досвід роботи у ресторанному бізнесі. А Львів, як європейське місто, відкритий для таких ідей.


Чим годують у Zoo Cafe?



Звісно ж, кормами для тварин. А чим же ще?!
Жарт. Для чотирилапих – звичайно, корми. Причому преміум-класу. До речі, раціон не тільки смачний та поживний, але й такий, що підтримує здоров’я та імунітет тваринок.
А для людей – салати, супи, закуски, соуси, тістечка, охолоджуючі напої, коктейлі. Заглянувши в меню, кожен знайде для себе щось цікаве і смачненьке.


Кому кототерапію?



Zoo Cafe – чудовий вид відпочинку для всіх, хто хоче відволіктися від турбот. І коли на душі шкребуть кішки, неприємності на роботі чи просто сумно, – завітайте туди, де живуть такі кішки, котрі своїм муркотінням, грайливістю і просто звичайною присутністю зроблять заміну поганого настрою на хороший. Чотирилапі налаштують вас на позитивний лад, і все піде на краще. От побачите.

Приходьте в Zoo Cafe на смачний сніданок чи вечерю, або просто для того, щоб гарно провести час. Для тих, у кого немає можливості завести вдома тваринку, це місце – справжній муркотливий релакс, заряд емоцій та позитиву. Приходьте та переконайтеся.

Звісно, ви можете сюди завітати і зі своїм чотирилапим другом. Вимог щодо вакцинації чи паспорта для тварин, котрі приходять в гості зі своїми господарями, немає. Головне, аби чотирилапі відвідувачі були прив’язані або сиділи у клітках. Також тваринкам, ні тим, що приходять в гості, ні тим, що живуть тут, не можна на кухню, в бар та у вбиральню для відвідувачів. Гігієна насамперед. І після відвідування всі столи ретельно миються і стерилізуються, інформує club4lapy.com

Львів у новинах: 

Львівський екс-чиновник став міністром туризму в Криму 

Набір до нової поліції Львова завершили: чим вона відрізнятиметься 

У Львові представили портретну діджитал-експозицію 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах