Якою буде погода на цьому тижні у Львові

фото з сайту dyvys.info

фото з сайту dyvys.info

Дозвілля та їжа
06 липня 2015 12:54

За прогнозами львівських синоптиків цього тижня  у місті та на всій території області  пануватиме спекотна і задушлива погода,   атмосферний тиск   помітно коливатиметься, що негативно впливатиме на самопочуття метеозалежних людей.

За словами провідного синоптика Львівського Гідрометцентру Лариси Луцан - наприкінці  тижня на всій території Львівщини очікують грози, короткочасні дощі та град. Погода буде нестійкою через вплив антициклону  з центром над Францією.

6 липня –  й надалі зберігатиметься суха та спекотна погода  у Львові  та на всій території Львівщини. Денна температура становитиме 29-34 градуси вище нуля, в окремих районах – 35 градусів.

7 липня – вночі  прогнозують короткочасний дощ та грозу. Вітер буде західним – 7/12 метрів за секунду, під час грози – пориви та шквали до 15/20 метрів за секунду.

Вночі стовпчики термометрів опустяться до 12-17 градусів тепла, вдень температура підніметься від 27 до 32 градусів тепла.

8 липня – погодні умови зміняться. Очікується мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень – короткочасні дощі, грози, подекуди місцями град. Вітер західний – 7/12 м/сек, під час грози – 17/22 м/сек. Вночі температура знизиться від 14 до 19 градусів тепла. Вдень – 29-34, місцями -35 вище нуля.

9 липня – хмарно, короткочасні дощі, місцями сильні зливи, грози та град. Вітер – західний – 9-14 м/сек. Вночі температура повітря становитиме 12-17 градусів тепла, вдень -21- 26.

10-11 липня – очікується погода без істотних опадів. Буде вітряно, атмосферний тиск помітно коливатиметься. Нічна температура знизиться до 4-9 градусів тепла,  вдень потепліє  від 17 до 22 тепла (10 липня) і від 19 до 24 тепла – 11 липня.

Літо у розпалі, тому спека, дощі і грози – звичні  явища в цю пору.

 Львів у новинах:

Поцелуй Антона: какой сегодня праздник и у кого именины 6 июля 

Львів закупить ще 5 нових тролейбусів

Нічні маршрути у Львові: ТОП-5 недоліків

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах