Скільки коштує у Львові квартира на добу: ціни липня

фото з сайту moemisto.lviv.ua

фото з сайту moemisto.lviv.ua

Дозвілля та їжа
28 липня 2015 10:11

Оренда квартир у Львові користується великим попитом. Винайняти квартиру до смаку за два тижні до моменту приїзду можливо далеко не завжди.

Domik.ua проаналізував базу оголошень та знайшов декілька варіантів недорогого житла у Львові. Найдешевше орендувати квартиру можна у Франківському районі на Липневій площі за 200 грн/доба. У вихідні діє націнка +20 грн/доба. Квартира у новобудові, площею 25 кв. м, будинок розташований поблизу центру.

Скільки коштує у Львові квартира на добу: ціни липня фото

У квартирі є бойлер, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, праска, фен та необхідні меблі. Є також інтернет, постільна білизна та посуд. Автор оголошення запевняє, що вікна виходять у внутрішній двір, тому у квартирі тихо. Поряд розташовані магазини, парковка, ринок та банк.

Скільки коштує у Львові квартира на добу: ціни липня фото 1

За 250 грн на добу можна орендувати квартиру в Галицькому районі по вулиці Стрийській. Площа квартири також невелика — 25 кв. м, будинок знаходиться між двома найбільшими парками у Львові – Стрийським та парком Культури.

Скільки коштує у Львові квартира на добу: ціни липня фото 2

У квартирі є двоспальне ліжко, телевізор, холодильник, газова плита, чайник, фен, праска, інтернет Wi-Fi, посуд та постіль. Також у приміщенні є камін.

Скільки коштує у Львові квартира на добу: ціни липня фото 3

У Франківському районі по вулиці Бандери пропонується в оренду однокімнатна квартира площею 40 кв. м за 250 грн на добу.

Скільки коштує у Львові квартира на добу: ціни липня фото 4

Автор оголошення запевняє, що гаряча та холодна вода у квартирі є цілодобово. Також є стандартний набір меблів, рушники, постіль та посуд. Зазначимо, що у цій квартирі є пральна машина та кондиціонер, проте меблі далеко не нові.

Скільки коштує у Львові квартира на добу: ціни липня фото 5

Квартири, запропоновані в оренду, обладнані необхідними меблями та технікою, проте кондиціонер та пральну машинку пропонують лише в одній із квартир. Житло по вулиці Бендери обладнане старими меблями, хоча в інших варіантах меблі більш-менш сучасні. Також усі власники пропонують інтернет — частіше Wi-Fi.

Зазначимо, що власники квартир суттєво підвищують ціни на оренду житла у вихідні та святкові дні. Для Львова така практика вже стала традицією.

Львів у новинах:

Скільки зараз коштує квартира у Львові 

Яке житло користується попитом у Львові: огляд цін 

Оренда житла у Львові: коли найбільший попит 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах