ТОП-10 місць для фотосесій у Львові

Фото взято з сайту xn--j1adfaatdo.xn--p1ai

Фото взято з сайту xn--j1adfaatdo.xn--p1ai

Дозвілля та їжа
29 липня 2015 17:55

 У Львові багато цікавих куточків - затишні кафе, велична архітектура, мальовничі вулички. Кожен пейзаж немов проситься в об'єктив фотокамери. Але є місця, де фотосесії виходять особливо колоритні та незвичайні. На допомогу фотографам і їх моделям ми склали список таких локацій:

1. "Дитячий дворик", як його ще називають в народі. Подвір'я на самому початку вулиці Ужгородська. Мешканці будинку зробили цей майданчик, бо в під'їзді дуже багато дітей. Тепер - народна спадщина. Спецільно для тих, хто запланував арт-хаусну фотосесію. 

2. Подвір'я паб-ресторану "Mon Pius". Тут колись був вірменський банк, а тепер один із найкращих пивних закладів Львова. Шукайте по вулиці Лесі Українки. 

3. Усім знайомий провулок по вулиці Арсенальська, 7. У тому районі, знаю, люди навіть на дахах фотографуються. Теж свого роду тренд. 


4. Проїзд Крива Липа, хоч там усі з давніх-давен ходять. Дім цей напівжитловий, тож із балкончика пофотографуватись не складе труднощів.
 


5. Подвір'я Аптеки-Музей. Плата за вхід там чисто символічна - до п'яти гривень, здається. Зате світлини можна якісні зробити.
 


6. Ресторан "Жидівська кнайпа". Нещодавно фотографували в цьому дворику - там деякі зміни порівняно з фото. Виходить дуже класно, посеред інтер'єру величезне дерево. Особливо гарно виглядає на початку весни. 

7. Ресторан "Купол". Тут уже, на відміну від Дитячого дворика, попрацювала команда дизайнерів. Та ефект приблизно такий самий. Хіба що дорожче. 

8. Усе та сама вулиця Вірменська. Чергове кафе. Здається, цей район колись від фотографів просто втече.


9. Тут і Д'Артаньяна знімали, і дерев'яна Голгофа стоїть. Вірменський собор. Заднє подвір'я.


Джерело: vivalalviv.blogspot.com

Читайте також: Весь Львів: гід туриста

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах