Що відбуватиметься у Львові на День незалежності: програма

Фото взято з сайту maidenua.livejournal.com

Фото взято з сайту maidenua.livejournal.com

Дозвілля та їжа
18 серпня 2015 09:40

"Країна вартує твоїх зусиль" — цьогорічне гасло Дня Незалежності у Львові. В місті відбудеться чимало заходів на різних локаціях – в центрі міста, в парках, тощо.

Зокрема, 23 серпня о 12.30 год. на Личаківському кладовищі відбудеться поминальне віче в пам`ять про загиблих захисників нашої країни. Заупокійна молитва відбудеться на полі почесних поховань № 76, де урочисто піднімуть державний прапор України. 24 серпня відбудеться Акафіст до Пресвятої Богородиці за мир і ласку для України. Спільна молитва розпочнеться о 17.00 год. на площі перед Оперним театром (пр. Свободи). Виконуватиме Акафіст Львівська державна академічна чоловіча хорова капела "Дударик".

Також в парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького відбудуться фестиваль, майстер-класи, виступи гуртів, благодійний збір коштів. На пл. Ринок (південно-західна сторона) триватиме інтерактивна виставка "Карта України".

22 серпня з 12.00 до 13.30 год відбудеться парад в межах заходу "Фестиваль Львівського" за маршрутом: пл. Ринок — вул. Памви Беринди — просп. Свободи — пл. А. Міцкевича — просп. Т. Шевченка — вул. М. Грушевського — вул. І. Франка — пл. І. Франка — вул. Д. Вітовського.

Також з 22 серпня до 6 вересня на вул Леся Курбаса, 3 з 20.30 до 22.00 год відбуватиметься 3D-мапінг "Країна вартує твоїх зусиль".

Читайте також: Стала відома погодинна програма святкувань Дня Незалежності у Львові

24 серпня з 15:00 до 19:00 год запланований благодійний спортивний фестиваль "Молодь, майбутнє, Україна" в Музеї народної архітектури та побуту у Львові (вул. Чернеча Гора, 1).

В Левандівському парку (вул. Повітряна) відбудеться захід під назвою "На Левандівці більше хорів". Хори зі Львова виступатимуть із патріотичними піснями. В парку відбудуться спортивні забави та виставка Меморіального музею ім. Р. Шухевича. Серед учасників: Народний дім "Левандівка", ЛКП "Культурно-мистецький центр Супутник", Народний дім "Білогорща". На площі біля бібліотеки "Під спільним дахом" (вул. Симоненка, 10) відбудуться заходи "Площа 12-ти ремесел" - це 12 презентацій ремесел через майстер-класи та виступ оркестру "Сурми Галичини". Заходи триватимуть з 12.00 до 15.00 год.

Львів у новинах: 

У Львові День Незалежності відсвяткують ярмарком

На Львівщині маршрутка з людьми злетіла у кювет: відмовили гальма

Стала відома якість водопровідної води по районам Львова

На Львівщині сталося жахливе ДТП: троє загиблих

У Львові жінка вразила перехожих перевдяганням біля театру

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах