Як "Шахтар" на "Арені Львів" пробився до Ліги Чемпіонів

фото з сайту ua.korrespondent.net

фото з сайту ua.korrespondent.net

Дозвілля та їжа
26 серпня 2015 10:38

Донецький "Шахтар" на "Арені Львів" не зумів переграти віденський "Рапід", але за сумою двох матчів все ж пробився до групового етапу Ліги Чемпіонів. Про це інформує  Львівський портал.

Після перемоги в Австрії "гірники" доволі швидко відкрили рахунок і у Львові. Марлос, який став героєм поєдинку у Відні, знову проявив індивідуальну майстерність - і з робочої лівої закрутив м’яча під дальню штангу – 1: 0.  Та не довго донеччани тішились забитим голом, через декілька хвилин Шауб головою буквально заніс м’яч у сітку П'ятова – 1:1.

На куражі "зелено-білі" спочатку вирівняли гру, а потім несподівано повели в рахунку. Кривцов сфолив на Берічі перед штрафним майданчиком, а Хофманн ідеально закрутив м’яч над "стінкою" у праву від П'ятова "дев’ятку" – 1: 2.

Та останнє слово було все ж за "Шахтарем". Після навісу Срни захисники гостей, захопившись боротьбою на "другому поверсі", залишили у себе за спиною Олександра Гладкого, який в дотик розстріляв ворота Новоти - 2:2.

Під кінець зустрічі "гірники" трохи розслабились і могли двічі за це поплатитись. Спочатку Берич змарнував стовідсотковий момент, а після добивання Просеника донеччан врятувала стійка.

Після фінального свитка на табло "Арени Львів" світились двійки , а відтак "Шахтар" виходить у груповий турнір Ліги чемпіонів, де складе компанію київському "Динамо"  і ще 31-й найсильнішій команді Європи.

Львів у новинах:

Батькові Мирона Маркевича відкрили пам'ятник у Винниках

У Львові відбудеться "Big family fest"

Львів’ян запрошують на фест у Шевченківському гаю: програма

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах