Нове життя міських локацій: львів'яни обрали найкращу

фото Максима Баландюха

фото Максима Баландюха

Дозвілля та їжа
27 серпня 2015 12:05

На інтернет-порталі Tvoemisto.tv завершили опитування "Чим може пишатися Львів із часів Незалежності?" в контексті розвитку міста та архітектури.

Для голосування було обрано нерепрезентативну вибірку міських локацій з новим життям. Львів’яни обирали найвартіснішу із локацій, у яку "вдихнули" нове життя в часи незалежної України у Львові.

За результатами голосування, на першому місці серед найвартіснішого із локацій з новим життям – ЛЦП Культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького (43 голоси), на другому – пішохідна вулиця Леся Курбаса (22), на третьому – Ботанічний сад ЛНУ ім. Івана Франка (вул. Черемшини) (8), на четвертому – Перша Львівська медіатека на Мулярській (6), на п’ятому – парк "Горіховий рай" (2).

Думка експерта

У коментарі  львовознавець та екскурсовод Іван Радковець відзначив, що міських локацій дедалі стає менше, а ті що залишаються – не відповідають львівським традиціям, перетворюючись у середньостатистичні. Будь-яка локація повинна бути не фрагментом Львова, а його гармонійною часткою…

На думку співвласника Холдингу емоцій !FEST Андрія Худо, дуже хочеться, щоб найближчим часом в околицях центру все більше зон ставали пішохідними. Але, щоб місто було зручним для пішоходів і водіїв, це питання спочатку потрібно "закрити" гігантською багаторівневою парковкою в центрі міста. 

Львів у новинах:

У Львові відбудеться грандіозна виставка високих технологій та IT-новинок 

Безкоштовний танцювальний перформанс у Львові: де й коли

Програма 22 Форуму видавців у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах