Цими вихідними на об'єкти "Ночі у Львові" буде безкоштовний вхід

фото з сайту www.facebook.com/nightinlviv

фото з сайту www.facebook.com/nightinlviv

Дозвілля та їжа
02 вересня 2015 17:15

5 вересня, львів’яни і гості міста можуть відвідати локації, де проходять події проекту "Ніч у Львові". Захід проведуть в рамках кампанії "Культурне місто" та під час Конгресу культури східного партнерства.

Куратор проекту "Ніч у Львові" Христина Мартиняк розповіла, що храми, музеї та інші локації будуть відкриті для безкоштовного відвідування вночі, передає прес-служба міської ради.

"Культура у широкому сенсі є основою усіх цивілізаційних процесів. Культурне місто – проект, який об’єднав зусилля львів’ян з метою створення якісного культурного продукту у місті. Творчі вечори, концерти, екскурсії, літературні читання, мистецькі майстер-класи, лекції – долучитись може кожен творчий та активний мешканець міста", – зазначила співорганізатор Конгресу культури східного партнерства у Львові Юлія Хомчин.

Вхід на усі події "Ночі у Львові" безкоштовний.

З 4 по 6 вересня Львів вперше прийматиме Конгрес культури східного партнерства, учасниками якої стануть понад 500 культурних діячів з 19 країн світу. Тема Конгресу – "Місія культури в умовах криз".

Львів у новинах:

Світ побачила нова книга Кузьми 

Де відпочити восени в Україні: найгарніші місця 

Львів'янки запрошують на побачення героїв 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах