Найяскравіші учасники кастингу "Танцюють всі" у Львові (фото, відео)

Фото: https://vk.com/so_you_think_you_can_dance_best

Фото: https://vk.com/so_you_think_you_can_dance_best

Дозвілля та їжа
10 вересня 2015 17:33

У новому восьмому сезоні шоу "Танцюють всі" мільйони людей спостерігають за талановитими сміливцями, які приходять показати свій танцювальний талант. VG Львів підготував добірку найяскравіших учасників кастингу у Львові.


Костянтин Томільченко розлютився на талановитого бі-боя

Найяскравіші учасники кастингу "Танцюють всі" у Львові (фото, відео) фото

Дмитро Кошман - досвідчений танцюрист, талант якого визнали на багатьох змаганнях у країнах Європи. Він став переможцем конкурсів в Австрії, Італії, Угорщини та Словаччини. "Я закріпив своє ім'я в брейк-данс", - хвалиться Діма. Танцюрист виступав не тільки в якості конкурсанта на змаганнях, але і як суддя.

На "Танцюють всі!" бі-бой прийшов у пошуках чогось нового і цікавого. Він хоче залишити слід в сучасному брейку, щоб його знали всі в танцювальному світі.

Після виступу Діма розповів, що не встиг грунтовно підготуватися, так як днями виступав на одному фестивалі і судив учасників в іншому. "Навіщо ти прийшов сюди?

Так, між іншим, зробив один вихід і думаєш, що нас прибрав? Це неповага ", - розлютився суддя шоу Костянтин Томільченко.

Дімі дали шанс показати, на що він здатний насправді. Для танцюриста включили музику, під яку він повинен був зімпровізувати на сцені. "Це інша справа, я відчув твій драйв, у твоєму брейк-данс є стиль", - уклав Костянтин Томільченко. Тетяна Денисова засумнівалася, чи зможе Діма підкорити інші стилі танцю, але розбиратися з цим суддя пообіцяла в сотні.


Учасниця зачарувала Дмитра Танковича своїм таємничим чином

Галина Когут вже брала участь у шоу "Танцюють всі!" в минулому році. Як відомо, судді оцінюють таких хлопців набагато суворіше, і дівчина не стала винятком. Для виступу на кастингу вона вибрала містичний і таємничий образ панночки, який запаморочив Дмитро Танкович голову. "Відьма", - прошепотів ведучий, піддався чарам Галі.

Костянтин Томільченко не зрозумів задумку хореографії, задавши риторичне запитання: "Щось придумала собі, про що цей танець?". Тетяна Денисова висловила дівчині свою думку про те, що їй потрібно виправити в танці, щоб досягти ідеального результату. Вона поцікавилася, як учасниця готувалася до кастингу. Влад Яма похвалив Галю за те, що вона спробувала себе в чомусь новому. Всі судді зазначили, що зараз Галя підготовлена набагато краще, ніж у минулому році.

Після суперечливих коментарів членів журі Галя Когут все ж отримала квиток у сотню кращих танцюристів України. Судді попередили дівчину, що будуть пильно за нею стежити, а вона, в свою чергу, повинна ще більше працювати над собою.


Танець учасниці назвали "П'ятдесят відтінків сірого"

Найяскравіші учасники кастингу "Танцюють всі" у Львові (фото, відео) фото 1

Минулий випуск "Танцюють всі!" продовжує дивувати! Дар'я Годіна звикла чути компліменти від чоловіків і добиватися всього за допомогою зовнішності.

"Мені часто говорять компліменти про фігуру, що я красива", - посміхається дівчина. Однак все це не те, чого хотілося б дівчині.

Бували випадки, коли вона проходила на танцювальному кастингу до наступного туру, навіть не показуючи хореографії. Такий стан речей ображає дівчину, адже вона вважає себе хорошою танцівницею. Заради справедливої оцінки Даша і прийшла на проект "Танцюють всі!". На сцені учасниця ледве стримувала істерику, адже її мрія збулася: вона танцювала на найбільшій танцювальній сцені країни.

Після виступу вона почула такі слова від Тетяни Денисової: "Дуже гарне обличчя,  твій танець ми назвали" П'ятдесят відтінків сірого "". За словами судді, для того, щоб потрапити далі в шоу, їй доведеться "виривати зубами" своє місце на вечірній хореографії.

Після випробування слово знову взяла Тетяна. Вона сказала: "Ти жіночна, сцена тебе любить, і тебе полюбила я", - після чого вручила дівчині квиток. З криками і сльозами Дар'я прийняла нагороду і побігла готуватися до нових завдань.


Афро-українська дівчина вирішила підкорити суддів екзотичною зовнішністю

Найяскравіші учасники кастингу "Танцюють всі" у Львові (фото, відео) фото 2

На кастинг "Танцюють всі" у Львові прийшла дівчина з екзотичною зовнішністю і бажанням танцювати. Сандра Самбо довго спостерігала за проектом, і в новому сезоні вирішила спробувати свої сили. Танцівниця розповідає, що через екзотичний вигляд до неї часто підходять люди, щоб поспілкуватися або сфотографувати її для портфоліо. Дівчина розмовляє українською мовою, що додає до її, і без того екзотичного вигляду, ще більшого колориту.

"Я завжди в центрі уваги. До мене підходять, хочуть доторкнутися до  мого волосся, кажуть: "Hello!,- сміється Сандра, - а я відповідаю: "Гарного дня!". Дівчина розраховувала, що її екзотична і  яскрава зовнішність допоможе  отримати квиток у сотню кращих танцюристів України.

Тетяна Денисова не розгледіла талант дівчини, їй сильно перешкоджала зачіска Сандри: "Я весь час закривала рукою твою голову". Влад Яма порадив танцівниці: "Якщо ти хочеш танцювати, треба терміново задуматися, поки що все дуже погано. Твої секунди у восьмому сезоні закінчуються прямо зараз". Незважаючи на поганий результат, Сандра не засмутилася і сказала, що їй все одно все сподобалося.

Маленький фанат проекту танцював на сцені агресивний крамп

11-річний Кирило Лис давно мріяв побувати на сцені "Танцюють всі!". За словами хлопчика, він дивився майже всі сезони проекту від початку до кінця. Кумирами маленького танцюриста стали Анатолій Сачівко, Анжела Карасьова, Дмитро Щебет і багато інших учасників. Він дивився, як вони танцюють, а також намагався повторити всі їхні рухи. Не оминув увагою Кирило і суддів проекту: "Мені дуже подобається Костянтин Томільченко: він смішний і молодець".

Слідом за своїми фаворитами танцюрист прагнув потрапити на шоу, але через обмеження у віці - шлях на проект був для хлопчика закритий. Кирило дуже зрадів, що в новому, восьмому сезоні він зможе взяти участь. "Тепер я можу спокійно сюди ходити, щоб про мене дізналися", - ділиться хлопчик.

На питання Влада Ями, чому той вибрав такі агресивні стилі танцю, як крамп і хіп-хоп, хлопчик з посмішкою відповів: "У мене немає агресії, це такий стиль, вибачте". Суддям сподобалося артистичний і впевнений виступ Кирила, але йому не вистачило танцювальної підготовки та універсальності. Тетяна Денисова дала хлопчикові домашнє завдання: "Повчися бальних танців, контемпу, дуету і приходь підкованим", - а танцюрист пообіцяв його виконати.


Бойова дівчина з пишними формами вразила суддів хіп-хопом

Найяскравіші учасники кастингу "Танцюють всі" у Львові (фото, відео) фото 3

Вікторія Гончаренко - гроза львівських вулиць, яка здатна постояти за себе. Дівчина багато билася і була "хлопчуром", поки не знайшла себе в улюбленому занятті - танцях. Її костюм з леопардовим принтом і червоне волосся відзначили всі судді шоу. Яскрава танцівниця пробувала свої сили в різних стилях танцю: джаз-фанку, контемп, go-go і навіть бальній хореографії, але найбільше їй до душі хіп-хоп.

"Треба кудись дівати свою енергію, я хочу  розвиватися в цьому напрямку", - говорить Віка. Її часто запитують, чи не заважає їй зайва вага, на що вона усім  відповідає, що їй завжди комфортно танцювати. Дівчина виконала запальний хіп-хоп і підкорила членів журі харизмою і веселою вдачею. Далі Віка повинна була проявити себе на вечірній хореографії.

Парою хореографів на останньому випробуванні кастингу стали Яна Абраімова та Ілля Падзіна, учасники сьомого сезону "Танцюють всі!". Вони показали складну хореографію, в якій повинні були злитися чоловіча і жіноча  основа.

Після майстер-класу та виступів перед суддями Віка з партнером почули від Влада, що вони дуже виділялися і в соло, і в парі. "Доки ви себе вели серйозно, у вас виходило танцювати", - зазначив суддя. На подив дівчини, вона пройшла далі разом з хлопцем.


Судді стоячи аплодували 12-річній Ані з Донецька

Найяскравіші учасники кастингу "Танцюють всі" у Львові (фото, відео) фото 4

Аня Коростельова вже відома глядачам за першим сезоном проекту "Україна має талант". Тоді вона завоювала серця глядачів, у тому числі і Влада Ями, своїм запальним номером у східному костюмі. Суддя сказав: "Коли у мене буде дочка, я буду щасливий, якщо вона буде танцювати так, як ти". "Я не розуміла, що тоді відбувається, але пройшла в прямі ефіри", - згадує Аня. Але дівчинка не виграла шоу.

Танцівниця пережила війну на сході України: "Снаряд влучив у школу, але не розірвався, це страшно", а також переїзд до Києва і розлуку з рідними, вона починала все з нуля. Дівчинка зі сльозами на очах розповідала про моторошні події, але не втратила силу духу і любові до хореографії.

Виступ Ані змусив суддів і глядачів аплодувати їй стоячи. Тетяна Денисова гідно оцінила дівчинку: "Ти показала, як потрібно виходити на сцену цього проекту, це дуже гідний приклад". Влад Яма зізнався, що він не змінив своєї думки про талант танцівниці ще з часів першого сезону шоу "Україна має талант". "Я дуже не заздрю твоїм суперникам у сотні", - зізнався суддя і вручив Ані довгоочікуваний квиток. "

Далі дивіться відео виступів інших учасників львівського кастингу:

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах