Відкрий своє серце для добра: 5 собак в ЛКП "Лев" чекають на нову сім’ю

фото з власного архіву Марини Путиліної

фото з власного архіву Марини Путиліної

Дозвілля та їжа
14 вересня 2015 12:25

Якщо ви шукаєте собаку, не обов’язково купувати дороге цуценя. У ЛКП "Лев", що на вулиці Промисловій, 56 у Львові, можна забрати додому стерилізовану та вакциновану тварину. Тут є собаки різного віку, кольору та розміру, навіть породисті собаки з родоводом. Незважаючи на те, що в медичному центрі бюджетного комунального підприємства  ЛКП "Лев" собаки мають добрий догляд, все ж тваринам комфортніше буде у добрих руках чуйних людей. Пропонуємо вам познайомитись з деякими з них. Ці симпатичні вірні тварини  хоч сьогодні готові поїхати разом з вами до нового теплого дому.


Карат


Відкрий своє серце для добра: 5 собак в ЛКП "Лев"  чекають на нову сім’ю фото

Собака – один з довгожителів ЛКП "Лев". Він має спокійну та лагідну вдачу  і буде вашим надійним охоронцем. Може комусь із вас він стане справжньою розрадою в житті.

Вік: близько 6 років.


Йося


Відкрий своє серце для добра: 5 собак в ЛКП "Лев"  чекають на нову сім’ю фото 1

Молодий здоровий собака. Попри сліпоту ця симпатична тварина - активна та комунікабельна. А в його відданості можете не мати жодних сумнівів.

Вік: приблизно 2 роки.


Китаєць


Відкрий своє серце для добра: 5 собак в ЛКП "Лев"  чекають на нову сім’ю фото 2

Пес - один із довгожителів ЛКП "Лев". Вже й важко пригадати, коли та чому саме він отримав своє ім’я. Попри те, що собака майже повністю без зубів - буде хорошим охоронцем і надійним другом.  Собака симпатичний і відданий.

Вік: 8 років.

 


Тарзан


Відкрий своє серце для добра: 5 собак в ЛКП "Лев"  чекають на нову сім’ю фото 3

Німецька вівчарка з родоводом. Спокійний собака з сумними очима. Ймовірно, його викинули колишні господарі, коли собака почав з віком кульгати на задні лапи. Шукає надійного і дбайливого друга.

Вік: 8 років.


                            Бурундук

 


Відкрий своє серце для добра: 5 собак в ЛКП "Лев"  чекають на нову сім’ю фото 4

Назвали його так не випадково – він справді схожий на милу бундючну тваринку. Колись Бурундук жив на будівництві. Періодично кусає себе за стегно.  Лікарі вважають, що це результат старої травми. Дуже чекає на вірного друга.

Вік: 7 років.

Всі світлини: Микита Печеник, Happy Muzzles.

Наша довідка:

За І півріччя 2015 року в ЛКП "Лев" стерилізовано 251 відловлену тварину (в тому числі двох котів). Із стерилізованих: прилаштовано  - 80 собак,  передано в притулок – 4 собаки, відпущено – 148 собак (в т.ч. 2 коти). ЛКП не є притулком для собак, тож тривале перебування усіх відловлених собак тут не є можливим. Проте усі відловлені собаки проходять огляд медиків, вакцинацію та, при потребі, стерилізацію.

До речі, коли забиратимете собаку з ЛКП, вам доведеться заплатити за нього символічну суму - лише  91,76 грн. Адже попередньо працівники ЛКП відловили собаку, перетримували її в ЛКП, ветеринар провів огляд, дегельмінтизацію (виведення глистів), а при потребі  - стерилізацію та комплексну вакцинацію. Тобто, фактично, було надано цілий комплекс послуг і таким чином людина отримає не просто собаку з вулиці, а тварину,з якою було проведено цілий комплекс заходів" - розповіла VG Львів  волонтер ЛКП "Лев" Лілія Кузік

Контакти ЛКП "Лев":  вул. Промислова, 56, тел.: 252-30-41.

Розклад роботи:

пн-пт. з 9:00 - 18:00 год, без перерви на обід. ЛКП "ЛЕВ" на Facebook

Львів у новинах:

Олег Мацех: З Києва до Львова мене повернув мій собака 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

Подбайте про братів ваших менших: 10 щасливих тварин, яких прихистили львів'яни

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах