Львів'ян на святі кави пригощатимуть трунком з гігантської джезви

фото з сайту eneytour.com

фото з сайту eneytour.com

Дозвілля та їжа
17 вересня 2015 12:27

24-27 вересня на каву до Львова збирається вся Україна, тому невипадково, що саме тут проводиться найбільша подія кавової індустрії -  Lviv Coffee Festival.

Читайте ще,Кавові кіносеанси і баттл баристів: як проходитиме цьогорічний lviv coffee festival

Спеціальним гостем фестивалю стане італієць Давіде Берті - чемпіон світу 2015 року з приготування кави у джезві. Кавова зірка під час відкриття фестивалю, заварить каву у величезній 20-літровій джезві. Про це повідомляють організатори  кавового фестивалю у Львові.

Кава, шоколад, вино: головні гастрономічні фестивалі осені у Львові

"Я б хотів, щоб кожен міг насолоджуватися усією гамою почуттів, на які надихає кава,- говорить Берті. - Будучи в чудовій Україні я хотів би запалити людей своєю пристрастю до кави і щоб усі, з ким я спілкуватимуся, повернулися додому з  незабутніми враженнями від захопливого світу кави... Заздрю усім!".

Як повідомили організатори фестивалю, на відкриття Lviv Coffee Festival запросять відомих львів’ян, щоб спільно з Давіде Берті приготувати фестивальну каву у величезній 20-літровій джезві. Наразі, список почесних гостей не розголошують.

"Вже дев'ять років ми презентуємо все найкраще, що є у каві та до кави. Вдосконалюємось, розвиваємо та популяризуємо. Ми хочемо розвиватися й далі і стати найкращим кавовим фестивалем Європи. Ми змінили назву фестивалю, його локацію, значно розширили його професійну складову. Тож цьогоріч  Lviv Coffee Festival обіцяє бути ще більш цікавим та корисним для професіоналів, експертів, поціновувачів якості та смаку, людей, які горять тим, що роблять", - заначив Андрій Сидор, організатор Lviv Coffee Festival.

Зауважимо, організатори змінили місце проведення кавового фестивалю. Відтак, Lviv Сoffe Festival уперше проводитиметься у Львівському Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17).

Велофанів та кавоманів запрошують на "Кавову веломилю"

Традиційно, в рамках фестивалю відбудеться тур кав’ярнями Львова, Кавова велоМИЛЯ, виставка кавового обладнання та аксесуарів КаваEXPO, Кавовий ярмарок та ін.  Новинками фестивалю стане презентація 200 тис. фірмових фестивальних горняток, виставка понад 500 кавових горняток від київського ресторатора і колекціонера Ігоря Сухомлина та виставка раритетних кавоварок.

Ще одна новинка Lviv Coffee Festival – "Кубок Юрія Кульчицького". Це серія чемпіонатів з приготування кави, які об’єднують лате-арт, аеропрес, кап тестинг, приготування кави в джезві та ін. 

Сайт свята

Львів'ян на святі кави пригощатимуть трунком з гігантської джезви фото

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах